PSD retrage moţiunea simplă. Ciolacu: Revocarea lui Voiculescu a venit prea târziu

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.04.2021 - 12:15
Ciolacu: Revocarea lui Voiculescu a venit prea târziu / Inquam Photos

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a anunţat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, retragerea moţiunii simple depuse împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, susţinând că această moţiune şi-a produs efectele şi ministrul a fost demis.

SHARE

„Anunţ cu satisfacţie plenul Camerei Deputaţilor faptul că moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Voiculescu a produs efecte. Domnul Vlad Voiculescu este de acum fostul ministru-catastrofă al Sănătăţii. Prin urmare, voi cere Biroului permanent al Camerei Deputaţilor retragerea de pe ordinea de zi. Moţiunea a produs efecte, ministrul a fost demis, prin urmare nu mai are obiect", a afirmat Simonis citat de Agerpres.

Citește și: Prințul Philip către președintele Nigeriei: „Arătaţi de parcă vă pregătiți de culcare". Marile gafe

Preşedintele de şedinţă, liberalul Laurenţiu Leoreanu, a atras atenţia că moţiunea nu putea să producă efecte cât timp nu a fost dezbătută.

PSD a depus, luni, moţiunea simplă "Pentru ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece", care urma să fie dezbătută şi votată săptămâna viitoare.


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii a venit ''mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea''.

Citește și: Premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Dan Barna, interimar

"Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morţii de COVID au fost batjocoriţi, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuaţi din spital în miez de noapte, în care pacienţii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalaţiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîţu şi întreaga Coaliţie a Austerităţii au protejat acest ministru catastrofă! PNL, USR+ şi UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamităţi în fruntea Sănătăţii, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care ştie ce trebuie făcut în această criză sanitară", a scris Ciolacu pe Facebook.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.