Pavel Popescu acuză un „masacru” mediatic. Cazul dansatoarei din buric angajate la stat, fake news

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 26.07.2021 - 17:55
Pavel Popescu / Foto: Facebook, Pavel Popescu
Foto: Pavel Popescu, Facebook

Președintele ales al PNL Sector 4, Pavel Popescu, acuză, într-o postare pe Facebook, un „masacru” mediatic la adresa sa și a echipei premierului Cîțu din partea echipei lui Ludovic Orban.

SHARE

Totodată, Pavel Popescu afirmă că știrea despre angajarea, de către PNL sector 4, a Ralucăi Paraschiv Anton, o dansatoare din buric, într-o companie de stat este „Fake News”. 

„Sunt singurul presedinte de filala din PNL care a votat impotriva sustinerii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de presedinte al PNL. Am facut acest lucru cand nu exista un contracandidat in cursa pentru el si cand vechiul birou politic al filialei PNL Sector 4 a votat (cu exceptia mea), sustinerea pentru Ludovic Orban. Asta pentru ca nu cred in capacitatea acestui partid de a se reforma sub conducerea lui.
Din acel moment, mi-am asumat mental scenariul ca pana in 25.09.2021, voi fi “masacrat” mediatic de catre cei din echipa LO. Asta pentru ca am fost amenintat direct cu acest lucru si pentru ca ii cunosc in detaliu pe cei care imi sunt colegi si de doi ani de zile de cand sunt in organizatia aceasta, am folosit prea multa energie pentru a le tine piept.

In ciuda tuturor sortilor care m-au dat pierzator, am castigat alegerile din filiala mea cu cel mai mare numar de voturi date de o filiala din Bucuresti unui presedinte, si prin eforturi constante alaturi de alti colegi, am recastigat Bucurestiul, o piesa importanta in puzzle-ul congresului din toamna.
Din acel moment, colegii din tabara adversa, alaturi de colegi deputati, fosti membri ai CNA, si-au intensificat “masacrarea” mediatica a echipei premierului dat de Partidul National Liberal.

Stirea de astazi este despre ANGAJAREA de catre PNL sector 4, a unei dansatoare din buric, intr-o companie de stat. Este de datoria mea sa va clarific acest lucru prin aceasta postare:
FAKE NEWS mizerabil!!!
 
 
Mai jos, o captura din baza de data nationala a PNL si a PNL Sector 4 care atesta faptul ca, doamna respectiva (despre care inteleg eu ca nu este dansatoare din buric ci om de PR), nu a fost vreodata si nu este membru PNL.

Voi face eforturi constante pentru a va dezminti orice astfel de stiri false direct pe pagina mea de social media, fara a pierde energie in discutii interne sterile si contondente in studiouri TV. La TV, echipa Florin Citu promoveaza doar guvernarea.

P.S.
“Un imbecil este o persoana care cauzeaza pierderi unui alt individ sau grup de indivizi, fara a castiga nimic in schimb, uneori chiar suferind pierderi de pe urma actiunilor sale” (Regula de Aur al lui Cipolla)
Ii atentionez pe colegii PNL: toti cei care promoveaza aceste minciuni mizerabile in mod public si asumat, si care folosesc resurse materiale si energie pentru denigrarea PNL, nu vor mai reprezenta acest partid dupa 25.09.2021.
Si ca sa stiti de ce o fac: pentru ca le-am deranjat niste interese financiare proprii”, a scris Pavel Popescu pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te