Oana Pellea, la Convenția Națională PLUS: „Aveți un fel de «mission impossible»”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.01.2019 - 02:01
Oana Pelea. Foto Steluța Popescu

Actriţa Oana Pellea a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională a PLUS, că îşi doreşte o ţară normală, educată și cinstită și a vorbit despre aşteptările oamenilor de la reprezentanţii nou înființatului partid.

SHARE

„Sunt aici în calitate de invitat. Am răspuns din tot sufletul invitației domnului Cioloș din mai multe motive. Principalul motiv e că eu iubesc această țară, cum știu că o iubiți și dumneavoastră, și cred că merită o soartă bună. Așteptările mele de la dumneavoastră: vreau să trăim cu toții într-o țară normală, educată, cinstită, vreau să fim împreună. Așteptările sunt enorme. Aveți un fel de «mission impossible», dar cu cât e mai imposibilă misiunea, cu atât e mai nobilă cauza.

Trăim un timp de mare criză: de valori, de principii, economică, politică. În perioadele de criză, oamenii însemnați se adună“, a declarat Oana Pellea, potrivit site-ului stiri.plus

„Am avut privilegiul de a citi din cartea Majestății Sale, Regina Maria, «Jurnal de război». Ceea ce m-a șocat acolo e că domnia sa spune, la un moment dat: «Am întâlnire la ora 5 cu Brătianu. Vreau să îl conving să lase interesele de partid la o parte, interesele personale la o parte și să se unească cu Take Ionescu pentru binele acestei țări». După care continuă: «Întâlnirea cu Brătianu a fost un dezastru. (…)  Nu l-am putut convinge, după aceea am avut întâlnire cu Take Ionescu, pe care vreau să îl conving să lase interesele de partid la o parte și să se unească cu Brătianu, să lase orgoliile la o parte. Întâlnirea cu Take Ionescu a fost un dezastru. (…) Se pare că singurii români care se gândesc real la binele acestei țări din conducerea ei suntem noi, eu, Regina Maria, și cu regele. Doi străini».

M-a emoționat atât de tare și am venit, astăzi, să vă rog: dacă ați reuși să fiți împreună, dacă am reuși să fim împreună pentru țara asta superbă care merită. Aș fi putut să plec din țară de foarte multe ori și nu am făcut-o pentru că iubesc țara asta. În ultimul timp, însă, m-am gândit că pot vinde tot, că pot renunța și că poate ar fi bine să plec în altă țară. Am renunțat la idee pentru că am toate speranțele în dumneavoastră și cum le am eu sunt milioane de oameni, doar că aveți ghinionul de a fi într-un timp în care vorbele nu mai ajung, în care trebuie să acționați înainte de a vorbi. Am toată încrederea în dumneavoastră. Să nu ne dezamăgiți. Doamne ajută!”, a menționat actrița.

Citește și Dacian Cioloș devine președinte PLUS: „Să devenim prima forță politică a țării”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.