Noi înregistrări cu Țuțuianu, care râde de Olguța și de Manda

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 11.10.2018 - 10:38
Adrian Țuțuianu s-a pus rău cu mulți lideri PSD. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Noi înregistrări audio cu Adrian Țuțuianu au fost difuzate de către România TV. Vicepreședintele PSD, unul dintre adversarii lui Liviu Dragnea, i-a criticat pe Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda și ministrul Tineretului Ioana Bran.

SHARE

„Au mai luat cuvântul, ca să ştiţi, Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce. I-am zis cam așa: «pe vremea comuniștilor era un dicton cam așa: fie prostul cât de prost, mintea vine după post». I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepti. A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții", a declarat Adrian Ţuţuianu, în înregistrarea difuzată de România TV.

Vicepreşedintele PSD îşi continuă atacul la adresa Ioanei Bran, ministrul Tineretului şi Sportului. „Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da' nu a lucrat în viața ei într-o funcție de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care și tac'su și frati'su, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanță 3 ani, 4 ani", a dezvăluit Adrian Ţuţuianu.

„A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu 'ar'metica'. Paul a spus așa: «băi, ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oraş. Și, dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni»", a mai povestit vicepreședintele PSD, unul dintre cei mai duri critici ai lui Liviu Dragnea și semnatari ai scrisorii prin care s-a cerut demisia acestuia din funcția de președinte.

Apoi, Ţuţuianu îşi prezintă calculele, potrivit RTV. „Am semnat trei, pentru că aștia trei am avut cel mai mult curaj, și-am venit să facem și bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susțină mai mulți. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să știți că puterea, și am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD. Există câte unul-doi care pot pleca. Dacă pleacă 10 inși de la Camera Deputaților, da, Camera Deputatilor s-a închis. La Senat trebuie să avem 69, noi suntem 72, dacă mai punem și ALDE 12 ne facem 84. Dacă mai punem și UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solidă. Dar, atenție, Camera Deputaților e cameră decizională în majoritatea legislației. Doar pe administrație, politică externă și învațământ și apărare, Senatul e camera decizională. Deci, practic, blocăm tot dacă lucrurile nu se schimbă", a afirmat Adrian Ţuţuianu.

Citește și Vicepreședintele PSD Ţuţuianu: „PSD este un partid de maimuţe”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te