Nea Mitică, consilierul lui Firea la primăria București: Vadim și Ceaușescu au fost mari patrioți

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.08.2020 - 16:58
Digi24

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal și unul dintre cei care au sprijinit „cooperativa” din fotbalul românesc are numai cuvinte de laudă despre Vadim Tudor, familia Ceaușescu și epoca comunistă.

SHARE

Dumitru Dragomir a fost parlamentar din partea partidului extremist România Mare. Desigur, ulterior, Vadim și Nea Mitică s-au despărțit cu jigniri.

„A fost un patriot extraordinar. A fost un om mare, păcat că a plecat de tânăr dintre noi. Suferea mai mult pentru suferința poporului, pentru cei amărâți. În ultimul timp suferea că toată lumea a fugit din jurul lui, nimeni nu a suportat inteligența și deșteptăciunea lui, la fel ca și în cazul lui Adrian Păunescu. Avea mari probleme financiare și de sănătate”, a declarat Dumitru Dragomir după ce a aflat de moartea lui Vadim Tudor.

„Toată dezvoltarea din ultimii 25 de ani se datorează celor 25 de ani de comunism de dinainte de Revoluţie. Ceauşescu a făcut aşa: mine, întreprinderi, uzine, combinate chimice, combinate metalurgice, agricultură. Eram cea mai bună ţară din Europa. Tot continentul trăia din grâul şi porumbul produse în Bărăgan, a spus Mitică pentru gsp.ro.

”Din cauza sistemului a făcut şi greşeli, dar a fost un patriot şi nu a căutat să se pricopsească el şi familia lui, ci ţara! Azi? E invers, ăştia caută să se îmbogăţească ei şi gaşca din care fac parte. Să fure tot, să-şi ducă averile în străinătate”, a spus viitor consilier PSD.

Ce banc i-a spus Mitică lui Ceaușescu

Mitică Dragomir, care a condus echipa de fotbal a familiei Ceaușescu – FC Olt Scornicești – susține că i-a spus un banc la care Nicolae Ceaușescu a râs.

Pe o navă s-au întâlnit Kennedy, Hruşciov şi Ceauşescu. Şi, mâncând ei, au zis „Să vedem care-i cea mai curajoasă naţie din lume!". Kennedy i-a spus „John, aruncă-te în ocean, ia cuţitaşul meu şi să-mi scoţi un rechin pe punte!". John s-a aruncat în ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe puncte, iese fără o mână. Hruşciov spune „Alioşa, ia aruncă-te tu în ocean, ia lama asta şi să-mi scoţi trei rechini!". Poc, poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fără două picioare şi fără o mână. Toată lumea „O, ce curaj, o, ce curaj!". Vine Ceauşescu după ce mai trage o ţuică. „Băi Mitică, ia aruncă-te în ocean, ia lingura asta, vezi dacă scoţi vreun peştişor să nu ne facem de râs cu americanii şi ruşii!". La care ăla zice «Intră, bă, dumneata!, nu vezi că-i apa rece?!". Toată asistenţa «O, ce curaj, o, ce curaj!".

Râdeau (familia Ceaușescu n.red.)de se tăvăleau. Toată lumea zicea că-ţi face, că-ţi drege. Tot ce-au vânat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbajul cu prepeliţe.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te