Ministrul Agriculturii îl desființează pe Boc: Vrea să fie păpușar, dar toată viața a fost păpușă

DE Mircea Marian | Actualizat: 17.11.2021 - 16:54
Adrian Oros Foto: Facebook

Ministrul PNL al Agriculturii, Adrian Oros, îl desființează pe Emil Boc: Vrea să fie păpușar, dar toată viața a fost păpușă. Oros a mai spus că Bolojan a avut un comportament moral, spre deosebire de Boc.

SHARE

Adrian Oros l-a susținut pe Ludovic Orban, în confruntarea cu Florin Cîțu. După ce Orban a pierdut, Oros a demisionat de la conducerea Ministerului Agriculturii, dar premierul Cîțu l-a rugat să rămână până la instalarea noului Executiv. 

Citește și: Fostul senator PSD Dan Șova, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

„Nu înțeleg comportamentul domnului Boc, pentru că domnia sa ne spunea că Florin Cîțu e viitorul un suflu nou, care va aduce partidul la un alt nivel, sigur nu ne-a precizat care nivel, la nivelul de sus sau nivelul de jos. Dar aseară domnul Boc a început să se poziționeze deja în echipa care să îl facă pe Cîțu să ia deciziile pe care nu le dorește. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Florin Cîțu, cum a lucrat împotriva lui Ludovic Orban. 

Citește și: Hoți români, acuzați că au readus COVID în Islanda: Au fugit din carantină și au infectat polițiștii

Aceste gesturi nu îi aduc niciun câștig domnului Boc și nici filialei Cluj, care a fost una performantă. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar el vrea în ultimele zile să devină un păpușar, însă e greu să devii păpușar, când ai fost păpușă toată viața”, a declarat Oros la Clujul Politic LIVE!.

Citește și: Primarul Mihai Chirica, la braț cu soția interlopului Petronel Corduneanu la un parastas în cimitir

Oros l-a lăudat pe președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan: „Incontestabil a fost mult mai moral, dar explicația mea este că Ilie Bolojan a făcut ceea ce a considerat domnia sa că este corect și nu s-a implicat, iar domnul Boc a făcut ce i s-a spus. Asta e diferența între cei doi oameni politici și doi administratori foarte buni, ceea ce asta este percepția oamenilor. Doi primari ai PNL, unul a luat decizii doar dictate de conștința lui, celălalt a acționat, asta cred eu, și la alte butoane, pentru că altfel nu mi-aș explica schimbarea bruscă de comportament a domnului Boc”. 

Citește și: Gore de la Cluj după ce a spus că va ploua cu morți: Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.