Marcel Ciolacu: PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR

DE Daniel Toșa | 03.09.2021 - 13:02
Marcel Ciolacu: PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR/FOTO: Facebook.MarcelCiolacu

Marcel Ciolacu a precizat că PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă. Liderul social-democraţilor a făcut un apel către toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile demiterea Guvernului.

SHARE

„Invit oficial toate formaţiunile politice şi toţi parlamentarii care îşi doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moţiunea propusă de PSD, având în vedere că aceasta este singura variantă care a fost prezentată public şi care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru iniţierea procedurii parlamentare. Le transmit domnilor Barna şi Simion că miza cea mai importantă în acest moment NU este textul sau autorul moţiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîţu. Prin urmare, aşa cum am spus aseară, PSD va vota o eventuală moţiune de cenzură USR-AUR dacă cele două partide vor avea semnăturile necesare pentru a fi depusă”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

Citește și: Rosneft cere permisiunea Guvernului rus de a pompa gaz prin Nord Stream 2

El a mia spus că trebuie ca partidele să urgenteze procedurile care să pună capăt crizei guvernamentale pentru că există probleme majore ale oamenilor care trebuie soluţionate.

Citește și: FOTO Reghecampf, alături de o tânără, în bolidul său de 300 mii euro. Anamaria Prodan: Nu divorțăm

„Fac un apel către toate partidele parlamentare să urgenteze procedurile constituţionale pentru încheierea cât mai rapidă a acestei crize guvernamentale. Oamenii au probleme majore care trebuie rezolvate, nu vor ca politicienii să-şi piardă vremea cu tot felul de crize politice repetate. Prioritatea noastră trebuie să fie stoparea degradării accelerate a nivelului de trai, pe fondul creşterii masive a preţurilor la energie, alimente şi medicamente. De aceea, este nevoie de instalarea cât mai rapidă a unui guvern legitim care să pună capăt dezastrului economic şi social provocat de actuala echipă guvernamentală”, a completat liderul PSD.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.