Manipulare făcută de un teolog. Un craiovean sărac, plătit de PSD ca sa pozeze cu un steag PNL

DE Alexandru Pop | Actualizat: 17.04.2019 - 13:11

Președintele PNL Ludovic Orban reclamă, într-o postare pe Facebook, că PSD ar fi plătit cu 3 lei un om al străzii ca să pozeze cu un steag al liberalilor și cu o pancartă pe care era afișat mesajul „#administrațialiberală”.

SHARE

„Mi-a trimis cineva mai devreme acest articol cu un domn sarman, pe numele său Daniel, care a fost plătit cu 3 lei de către PSD ca să pozeze cu un steag PNL și o pancartă cu mesajul #administrațialiberală.

Mă întreb oare ce o fi fost în capul lor? Să exploatezi săracia unui om ca să obții ce? Să arăți ce? Că o poză cu acest domn ținând în mână steagul PNL ar fi ceva rău?

Dragă Daniel, îmi cer eu scuze pentru nemernicia lor. Vreau să îți mulțumesc pentru că ai ținut steagul nostru și te asigur că, atunci când va câștiga alegerile, PNL te va reprezenta și pe tine”, a scris Ludovic Orban.

 

Imaginea cu omul străzii fotografiat cu steagul PNL ar fi fost distribuită masiv pe paginile PSD de pe rețelele de socializare. Bărbatul a povestit pentru Jurnal de Craiova că a primit 3 lei pentru a se fotografia astfel: „Mi-a dat balonul și cu steagul ăla .. mi-a dat și 3 lei ca să fac poze cu ele”.

Un teolog ar fi în spatele manipulării

Cotidianul Republica Oltenia scrie că un profesor de la Facultatea de Teologie, Constantinescu Iulian Mihai, secretar PSD Craiova, este autorul acestei acțiunii. 

„Teologul PSD a postat pe o rețea de socializare o fotografie confecționată prin manipularea unei persoane cu dizabilități căreia i s-au dat să fluture niște materiale propagandistice ale PNL. Prin această fotografie, teologul PSD dorește să inducă ideea că susținătorii PNL sunt niște nefericiți oameni ai străzii, ființe inferioare care nu merită respectul comunității, ci trebuie marginalizate și batjocorite.

Surse din PSD Dolj i-au nominalizat pe teologul ortodox PSD Constantinescu Iulian Mihai și pe consilierul PSD și francmasonul Dindirică Lucian ca fiind strategii pentru Dolj ai campaniei electorale la alegerile europarlamentare din 26 mai”, scrie Republica Oltenia.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -