VIDEO Ultimul interviu al lui Nicușor Dan înainte de marea confruntare cu Firea

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 26.09.2020 - 10:17

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR PLUS, este cu doar două procente în fața Gabrielei Firea, candidatul PSD și actualul primar al Bucureștiului, în cursa pentru preluarea Primăriei Capitalei.

SHARE

Mașinăria PSD de compromitere a adversarilor a funcționat la turație maximă și în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.

S-a aruncat în joc tot arsenalul disponibil, de la înregistrări audio cu Nicușor Dan, realizate de consilierul primarului PSD de la Sectorul 4, scoase apoi pe piață de controversata prietenă a Gabrielei Firea, Dana Budeanu, la analize politice din partea videochatistei Oana Lovin până la „bomba bombelor” fâsîită în ultima zi de campanie tv de către Antena 3. 

Manipulările au rulat și pe Facebook, acolo unde site-ul „de știri” obscure, de care nu auzise nimeni până la această campanie electorală, au distribuit masiv, pe bani, minciuni și manipulări despre toți candidații din București susținuți de PNL și USR PLUS.

Nicușor Dan demontează aceste minciuni la Newsweek LIVE, în ultimul interviu acordat de candidatul PNL - USR PLUS pentru Primăria Capitalei înainte de marea confruntare cu Gabriela Firea, din 27 septembrie. 

Politicianul vorbește despre mașinăria PSD, controlată și finanțată de interlopii bucureșteni și din Ilfov, care l-a transformat în liderul tuturor interlopilor români. 

Amintește despre studiile pe care le-a făcut la cele mai mari școli din Franța, despre întoarcerea în țară, despre activitatea sa de oengist, dar și despre cele două candidaturi anterioare la Primăria Capitalei. 

Nicușor Dan lămurește și modul cum Asociația Salvați Bucureștiul se implică în litigiile cu clădiri istorice din București, dar vorbește și despre banii pe care i-a folosit în campaniile electorale din trecut. 

În final, candidatul pentru Primăria Capitalei are un mesaj și pentru bucureștenii care vor să îl voteze pe Traian Băsescu.

Totul, la Newsweek LIVE - ora 21.00.

Emisiunea este transmisă pe newsweek.ro și pe paginile de Facebook și Youtube ale Newsweek România.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.