Liderul PSD Iași își apără penibil șeful: Cei care l-au huiduit pe Dragnea au fost aduși cu autocare

DE Alexandru Pop | Actualizat: 03.05.2019 - 21:58
Câteva zeci de protestatari l-au huiduit pe Dragnea la Iași. Foto Ziarul de Iași

Liderul PSD și al Consiliului Județean Iași susţine că la protestul anti-Dragnea de la Iaşi din 20 aprilie au fost aduşi oameni cu autocare din alte judeţe.

SHARE

Maricel Popa a afirmat că sunt „protestatari de serviciu” care îl însoţesc pe Liviu Dragnea peste tot pe unde merge prin ţară.

"Unii au venit cu autocarele, n-au fost din Iaşi foarte mulţi protestatari. Au ajuns cu autocarele, fiind aduşi din alte judeţe. Au ocupat camere la hotelul din apropiere. Sunt protestatarii de serviciu", a declarat pentru News.ro liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Întrebat cine sunt protestatarii de serviciu la care face referire şi cine i-a adus la Iaşi, şeful social-democraţilor locali a afirmat că sunt oameni care îl însoţesc prin ţară pe Liviu Dragnea.

„Au fost şi la Suceava şi la Craiova, merg peste tot. Se pot vedea în poze. Nu ştiu cine îi finanţează, dar unde merge preşedintele partidului se duc şi ei. La Iaşi au venit cu două autocare", a afirmat acesta.

Maricel Popa a mai afirmat că Liviu Dragnea n-a fost primit cu ostilitate la Iaşi în 20 aprilie, în condiţiile în care „a ajuns în oraş cu o zi înainte şi s-a plimbat fără probleme pe străzile din centrul Iaşiului".

Peste 500 de persoane l-au huiduit la Iaşi pe Liviu Dragnea, în 20 aprilie, oamenii aşteptându-l pe liderul PSD în zona Teatrului Luceafărul, unde s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi.

Citește și VIDEO Momentul în care Dragnea fuge, la Iași, de protestatari, pe muzică de fanfară

Maricel Popa a declarat, joi seara, pentru News.ro, ca PSD va sarbatori la Iasi Ziua Europei, printr-un spectacol in aer liber, la eveniment urmand sa participe si Liviu Dragnea. El adauga ca nu se asteapta sa apara incidente.

„Vrem sa sarbatorim Ziua Europei. Va fi un concert folcloric, va veni si Cenaclul Flacara, vor fi si cantece patriotice. Vor participa zeci de mii de oameni, din Iasi, dar si din celelalte judete ale Moldovei. Noi speram sa fie peste 40.000 de oameni", a afirmat Maricel Popa.

Intrebat daca actiunea PSD de la Iasi nu prezinta riscuri, dupa ce, tot la Iasi, Liviu Dragnea a fost huiduit de cateva sute de oameni la Conferinta Judeteana PSD Iasi din 20 aprilie, Maricel Popa a precizat ca nu se asteapta la incidente si ca vor fi luate masuri de siguranta.

Pe retelele sociale, iesenii critica vehement ideea PSD de a organiza un miting regional in oras, unii dintre ei afirmand ca „evenimentul pus la cale de PSD pe 9 mai suna a provocare".

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.