VIDEO După ce s-a îmbogățit pe seama ei, Marian Oprișan își folosește mama și în campania electorală

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 14.09.2020 - 12:34
Marian Oprișan conduce un Ford de peste 120.000 de euro. Captură video

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, își sărbătorește pe 14 septembrie ziua, pretext pentru o parte a presei locale să îi aducă ode. Baronul și-a scos mama, să-l laude, în campania electorală.

SHARE

„Prieteni, singura ființă care iubește necondiționat este cea care ne dă viață! Mesajul mamei m-a emoționat și vreau să îl împart cu voi.

«Dragul meu, te iubesc pentru miile de lucruri bune pe care le-ai făcut pentru oamenii din Vrancea! Știu că vei face lucruri mărețe și în viitor! Voi fi mereu alături de tine! Dumnezeu te-a ajutat să treci peste toate relele acestui pământ și cu toate astea ai rămas #OM»”, a scris Marian Oprișan pe Facebook.

 

Prieteni, singura ființa care iubește necondiționat este cea care ne dă viață! Mesajul mamei m-a emoționat și vreau să...

Publicată de Marian Oprișan pe Duminică, 13 septembrie 2020

Baronul de Vrancea își folosește mama pentru a-și face campanie electorală, în condițiile în care vrea să obțină al șaselea mandat de președinte al Consiliului Județean, funcție pe care o deține din 2.000.

Anterior, Marian Oprișan și-a folosit mama pentru a-și justifica averea uriașă. 

În aprilie 2019, Marian Oprișan a fost surprins de un localnic din Focșani la volanul noului său autoturism Ford Shelby, ultimul model, care valorează, cu dotări minime, 118.000 de euro.

Întrebat de unde a avut bani pentru un autoturism atât de scump, în condițiile în care în declarația sa de avere nu figurează niciun cont cu o sumă atât de mare, președintele CJ Vrancea a declarat că banii au fost virați din contul mamei sale, „un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție".

„Mașina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii întrebați-o pe ea.

Mama mea nu este funcționar public ci persoană privată și nu văd care este problema“, a declarat Marian Oprișan pentru Ziarul de Vrancea, adăugând că și alte mașini la volanul cărora a fost surprins sunt tot ale mamei sale.

Ulterior, întrebat pe aceeași temă de jurnalista Pro TV Paula Herlo de unde are mama sa banii să cumpere un teren în București împreună cu fostul primar al Constanței, Radu Mazare, și cu fostul președinte al CJ Constanța, Nicusor Constantinescu, ambii aflați în închisoare, Marian Oprișan a dat un răspuns ironic. 

„Am vorbit mai mulţi şi voiam să ne construim un apartament în Capitală. Prin asociere, am ajuns cum vă spun eu... Am mai spus-o şi public: Mama mea sunt eu, da? Ca să nu avem niciun fel de discuţii", explica Marian Oprisan.

Presa, umilă cu Oprișan, de ziua lui

Un OM de fapte, Oprișan este în linia întâi în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Pe 30 martie 2020, Consiliul Județean Vrancea a aprobat, în ședință extraordinară, la propunerea președintelui Marian Oprișan, «crearea unui depozit de 11 milioane de lei aflat la dispoziția Spitalului Județean pentru a-și achiziționa medicamentele și echipamentele de protecție necesare în combaterea și în lupta cu coronavirusul».

Cu fonduri de la Consiliul Județean a fost achiziționat, la Spitalul Județean, un aparat Real Time PCR, pentru testarea infecției cu coronavirus.

Acum, se luptă cu politicienii aflați vremelnic la guvernare pentru ca cetățenii municipiului Focșani și ai județului Vrancea să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate în cadrul unui nou Spital Județean. Un alt proiect pentru care solicită imperativ avizul de la ministere este construcția unui Centru de Oncologie”, a scris Monitorul de Vrancea

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te