Flavia Boghiu, viceprimarul USR din Brașov, plângere penală împotriva celor care au agresat-o

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 01.02.2022 - 22:48
Flavia Boghiu, viceprimarul USR din Brașov, plângere penală împotriva celor care au agresat-o. / Foto: newsbv.ro

Viceprimarul USR din Braşov, Flavia Boghiu, a anunţat că a depus plângere penală împotriva celor care au instigat la violenţă împotriva sa.

SHARE

”Am depus plângerile penale împotriva celor care au instigat la violenţă împotriva mea şi consideră că mi-ar sta bine bătută sau în scaun cu rotile. De aici încolo este responsabilitatea autorităţilor să dea răspunsul la întrebarea "Este normal să instigăm la violenţă şi agresivitate?" (...) pe lângă atacul politic, există un alt motiv, venit dintr-o anumită parte a zonei dezvoltărilor imobiliare din oraş, care are tot interesul să nu continuăm reforma din urbanismul Braşovului. Da. Sunt împotriva dezvoltărilor imobiliare care afectează patrimoniul cultural, istoric sau natural al oraşului. Da. Sunt pentru o reglementare mai serioasă a dezvoltărilor imobiliare, pentru a nu continua dezastrul urbanistic din unele cartiere noi ale Braşovului”, a scris, pe Facebook, Flavia Bogiu.

Citește și: Cîțu, atacat de un europarlamentar PSD: „E cu degetele încrucişate (...) Băşcălia domnului Superman”
 
Aceasta afirmă că, ”prin depolitizarea Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Primăriei Braşov şi prin constituirea acesteia cu membri din rândul arhitecţilor, urbaniştilor, precum şi un reprezentant al societăţii civile, fără partizanat politic, am luat din puterea celor care influenţau deciziile administraţiei în detrimentul intereselor cetăţenilor”.  
 
”Cât voi avea Urbanismul în subordine şi cât voi fi aici, voi face tot ce îmi stă în putere, în limita legii şi a prerogativelor, ca viitoarele proiecte să îi respecte pe cumpărători, să respecte atât legislaţia, cât şi patrimoniul oraşului”, a mai scris viceprimarul din Braşov.  

Citește și: Putin tună că NATO l-a înșelat: Aderarea Ucrainei la Alianță ar putea duce la un război cu Rusia

Viceprimarul USR al Braşovului, Flavia Boghiu, a fost, în weekend, ţinta unor comentarii interpretate drept instigare la violenţă – după ce o fotografie trucată a acesteia, cu un ochi vânăt, a apărut în spaţiul public.  

”Vicepreşedintele PNL Tineret Braşov a postat ieri o instigare la violenţă asupra Flaviei Boghiu, viceprimar al Braşovului. A pus o poză cu doamna Boghiu pe care au făcut-o să arate ca şi când ar fi lovită, adăugând comentariul «o prinde bine». E o campanie mai largă motivată şi la Braşov de interese imobiliare pe care primarul Allen Coliban şi viceprimarul Flavia Boghiu le încurcă”, a scris deputatul USR Vlad Gheorghe, duminică, pe Facebook. 

Liderul local al Tineretului Naţional Liberal, Bogdan Pintilie, şi-a dat demisia din PNL, după ce a postat o imagine editată care o înfățișează pe viceprimarul Flavia Boghiu cu ochiul vânăt.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te