Deputatul AUR care a sărit la bătaie în Parlament, întreținut de nevastă. Câștiga 600 lei pe lună

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.03.2021 - 11:38

Deputatul Dan Tanasă, care a vrut să își bată un coleg în Parlament, a câștigat întreg anul trecut 7.500 de lei.

SHARE

Dan Tanasă l-a jignit pe colegul său de Parlament, Silviu Dehelean, la dezbaterile privind desfiinţarea Secţiei Speciale.

Citește și: PSD l-a scăpat de sărăcie: Daniel Ghiță a trăit, în 2020, cu 500 lei/lună. Nu are bani la bancă

Ca parlamentar, Tanasă va câștiga suma de 15.000 de lei pe lună. Dar anul trecut Tanasă a trait din banii nevestei. Tanasă a câștigat, în 2020, suma de 7.500 de lei, adică 625 de lei pe lună. â

El a fost manager la firma Automatic Serv. Firma se ocupă de „Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.” și a avut, în 2019, pierderi de 153 mii lei.  

Tanasă a câștigat 620 de lei pe lună. Soția sa a câștigat 3.200 de lei pe lună.

Cei doi s-au decurcat greu, dat fiind că, în 2019, au luat un credit de 274.222 de lei pe 30 de ani pentru achiziția unui apartament la Brașov. Cei doi au de plătit o rată, lunară, de aproximativ 1.000 de lei.

Tanasă a fost consilier la Parlamentul European timp de un an și jurnalist independent. Este absolvent al facultății de psiholgie.

Tanasă: „Păduche, dispari de aici”

Doi parlamentari au avut un dialog presărat cu jigniri, ieri, în Plen.

Dan Tănasă: Noaptea ca hoţii şi voi la 2:30 noaptea eraţi în Cameră! Te bag eu în seamă când vreau! Stai acolo ca prostul că stai foarte bine!

Silviu Dehelean (deputat USR): Omul ăsta a stat patru ani de zile alături de Stelian Ion şi am luptat în Comisia Juridică legile justiţiei şi este iniţiatorul „Fără penal”.

Dan Tănasă: Care acuzaţii? Dacă magistraţii s-au pronunţat împotriva desfiinţării SIIJ, trebuia să-i lăsaţi pe magistraţi. Domnule ministru, am procese la Înalta Curte cu termene peste doi ani, domnule ministru!

Băi, dacă te bag în p***, zici că am ceva cu tine! Du-te în p*** mă-tii de bou! Cum îţi permiţi să vorbeşti aşa cu mine, băi?... Nu ţi-e, mă ruşine, să vii aşa la mine? Că ce? Păduche! Vii tu înspre mine să mă ameninţi că ce?! Dispari de aici! Dispari de aici! N-auzi?! Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş de aici!”

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.