Dan Voiculescu: „Iohannis nu a fost niciodată la sediul GRIVCO”

DE Valentin Mirică | Actualizat: 24.09.2021 - 12:34
Dan Voiculescu Foto: Blog Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, fondatorul PPU-SL, a scris pe blogul său că președintele Klaus Iohannis nu a fost niciodată la sediul companiei sale, Grivco. Precizarea sa apare liderul USR PLUS Stelian Ion a scris că Iohannis este „premierul de la Grivco”.

SHARE

„Văd că din nou apare în spațiul public afirmația că actualul președinte al Romaniei ar fi fost la sediul GRIVCO.

Pentru respectarea adevărului istoric repet cu toată convingerea că Dl. Klaus Iohannis nu a fost niciodată la sediul GRIVCO.

La GRIVCO a fost de mai multe ori Traian Băsescu cu căciula în mână, după cum a declarat chiar el”, a scris Dan Voiculescu pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI: Andreea Esca, despre posibilitatea ca fata ei să fie cu Tzancă Uraganul: Îl știu, dar nu se poate

Acum câteva zile, Stelian Ion a afirmat: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă, se vede clar acum. «Premierul de la Grivco» este USL-ist pur-sânge și nu avem ce-i face. Ne-a înșelat pe toți cei care, în mod naiv, am avut o fărâmă de încredere și l-am votat, mulți dintre noi siliți de împrejurări.

Am mai pierdut încă o șansă, am mai fost ținuti pe bară încă o tură de un președinte mediocru. Reformele reale vor mai aștepta până când politicieni precum cei cu apucături PSD-iste și USL-iste vor fi trimiși acasă.

Dacă tot se duce sâmbătă la Congresul PNL, Klaus Iohannis ar trebui să-și asume și lansarea oficială a USL2.0: PNL împreună cu PSD, în aplauzele «echipei câștigătoare».“

În 2016, Victor Ponta afirma: „Strict, despre domnul Voiculescu, am mai spus-o, ştiu că e la modă să te speli pe mâini, eu am fost în 2009 la GRIVCO, cu domnul Iohannis, când urma să fie domnul Iohannis prim-ministru”. Însă, în același interviu, Ponta a retractat, arătând că „ aici nu vorbim de GRIVCO, aici vorbim de întâlnirea cu domnul Voiculescu, că nu ne-am văzut la GRIVCO, ne-am văzut în alte zone”.

CITEȘTE ȘI: Vicepreședintele ANRE: Prețul gazelor pentru această iarnă este înspăimântător de mare

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru corupție, iar CNSAS a decis că a fost turnător al Securității. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.