Cine e deputatul-șef de sindicat pe care George Simion îl vrea șeful CJ Dolj. Ia 25.000 lei/lună

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 21.03.2024 - 16:05
Cine e deputatul-șef de sindicat pe care George Simion îl vede președinte AUR la CJ Dolj - Foto: Facebook/Deputat Ringo Dămureanu

George Simion îl vede președinte AUR la Consiliul Județean Dolj pe un deputat care este și mare șef de sindicat, conducând Sindicatul „Forţa Legii“, unde muncește și soția sa.

SHARE

Deputatul Ringo Dămureanu, fost secretar al Camerei Deputaţilor şi preşedinte al Comisiei pentru Constituţionalitate, este candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. Acesta a fost prezentat, miercuri, 20 martie, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în faţa sediului Primăriei Craiova de la Centrul Multifuncţional, unde a avut loc şi o contramanifestaţie care ar fi fost organizată de PSD, potrivit liderilor AUR.

„Vom arăta că nu ne este frică. Trăim într-un judeţ unde nici copiii nu sunt bine primiţi. Din 2016 cer ca aceşti copii ai noştri să aibă acces gratuit la instituţiile de cultură. Nu există piaţă agroalimentară, nu există nimic în Dolj, în schimb vedem cum sunt aruncaţi pe geam milioane de euro", a declarat Ringo Dămureanu, la conferința de la Craiova.

Citește și: 18.000 lei pensie specială pentru candidatul lui George Simion la primăria Buftea. Tovarăș cu Ponta

Cine e deputatul-șef de sindicat pe care George Simion îl vede președinte AUR la CJ Dolj

Ringo Dămureanu are 50 de ani, s-a născut în august 1973 la Craiova, și este deputat ales din partea AUR în 2020, precum și președinte al Sindicatului Național „Forța Legii”.

Înainte de a deveni deputat, de exemplu, Ringo Dămureanu a fost membru în Consiliul de Administraţie la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) și mediator autorizat. 

El a absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Universitatea din Craiova, și are un master la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Bucureşti. 

În ceea ce privește agoniseala sa de o viață, Ringo Dămureanu are trecute în ultima sa declarație de avere (13 iunie 2023) trei apartamente.

Citește și: Minciunile transmise de Simion și Târziu de la un eveniment din SUA, unde un bilet a fost și 30.000$

A cumpărat, alături de soţie, un apartament de 81 de mp în Craiova, în 2023, și un altul de 74,8 mp în Lupeni, judeţul Hunedoara, în 2018. Al 3-lea apartament, de fapt o carsonieră de 35 mp, apare achiziționat în 2017 în Lupeni, iar titular este fiul acestuia, Theodor Victor Dămureanu.

Ringo Dămureanu deține o mașină Renault Captur, fabricată în 2019, care nouă a costat circa 20.000 de euro.

La data depunerii declarației de avere, deputatul-șef de sindicat pe care George Simion îl vede președinte AUR la CJ Dolj avea 58.450 de lei în conturi și fonduri de investiții și 9.400 de euro.

De asemenea, Dămureanu a scris în declaraţia de avere că a împrumutat unei femei, în nume personal, suma de 140.000 de lei.

Citește și: „Trădare” la vârful AUR. De ce l-a părăsit Ilan Laufer pe George Simion? Sunt acuzații dure

Câți bani câștigă Ringo Dămureanu și soția sa

Conform ultimei declarații de avere, Ringo Dămureanu are un venit anual de 141.636 lei de la Camera Deputaților (11.803 lei/lună sau 2.306 euro/lună) și un venit anul de 171.456 lei de la Sindicatul „Forţa Legii“ (14.288 lei/lună sau 2.857 euro/lună). 

Soția deputatului Ringo Dămureanu, Andreea Adriana Dămureanu, lucrează la Sindicatul „Forţa Legii“ condus de soțul său și încasează un salariu de 60.946 lei (5.078 lei/lună sau 1.015 euro/lună).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te