Ce se întâmplă cu Dan Ilie Morega, după ce s-a urcat iar la volan, fără permis

DE Florin Budescu | Actualizat: 22.03.2024 - 10:34
Ce se întâmplă cu Dan Ilie Morega, după ce s-a urcat iar la volan, fără permis - Foto: IPJ Gorj
Ce se întâmplă cu Dan Ilie Morega, după ce s-a urcat iar la volan, fără permis - Foto: jurnalulolteniei.ro

Ce se întâmplă cu Dan Ilie Morega, după ce s-a urcat iar la volan, fără permis. Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost implicat într-un eveniment rutier.

SHARE

Ce se întâmplă cu Dan Ilie Morega, după ce s-a urcat iar la volan, fără permis. Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost implicat într-un eveniment rutier, potrivit unor surse judiciare.

Fostul prefect de Gorj conducea un autoturism, pe o stradă din Târgu Jiu, având permisul retras, din motive medicale, şi aflându-se sub control judiciar, după ce a fost prins în Capitală la volan fără permis de conducere.

Ce se întâmplă cu Dan Ilie Morega, după ce s-a urcat iar la volan, fără permis

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu.

Morega a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie 2024.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras", anunţă IPJ Gorj.

Citeşte şi: Fost prefect al unui oraș, internat la psihiatrie după ce a fost prins de 4 ori la volan fără permis

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

El a fost prins în Capitală conducând fără permis de conducere. Potrivit unui comunicat al Parchetului, Dan Ilie Morega este cercetat penal, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul, fără permis de conducere.

Foto: jurnalulolteniei.ro

Pe 10 martie, site-ul ViaţaGorjului.Ro a publicat o fotografie cu fostul prefect, lângă maşina sa de teren, şi un echipaj de jandarmi, în condiţiile în care el avea permisul de conducere retras, pe motive medicale. "Urmare apariţiei în presă a unui articol publicat pe site-ul ViaţaGorjului.Ro, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu", a explicat Parchetul, conform Agerpres.

Citeşte şi: Noul primar pesedist din Motru a primit cadou un Jaguar de la unchiul său, fost prefect

Sesizarea a fost referitoare la "posibila săvârşire a infracţiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, întrucât din fotografia care a însoţit articolul au rezultat indicii, cu privire la faptul că o persoană de gen masculin a condus un autoturism, pe raza Sectorului 1, în Bucureşti, având permisul de conducere retras", a explicat Parchetul.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, Dan Ilie Morega având, printre altele, obligaţia să nu conducă autovehicule pe drumurile publice.

El este cercetat pentru fapte similare, în alte dosare penale, înregistrate la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te