Un culturist bosniac a transmis în direct uciderea brutală a fostei sale soții pe Instagram

DE Elena Andrei | Actualizat: 14.08.2023 - 17:05
Un culturist bosniac a transmis în direct uciderea brutală a fostei sale soții pe Instagram (imagine cu rol ilustrativ)-Foto: instagram

Un culturist bosniac a transmis în direct uciderea brutală a fostei sale soții pe Instagram, vineri, înainte de a începe o serie de împușcături ce s-au încheiat cu sinuciderea lui.

SHARE

Un culturist bosniac a transmis în direct uciderea brutală a fostei sale soții pe Instagram. 

Nermin Sulejmanovic, în vârstă de 35 de ani, a filmat cel puțin trei videoclipuri cu uciderea a trei oameni nevinovați și rănirea a încă trei, în orașul Gradacac.

Un culturist bosniac a transmis în direct uciderea brutală a fostei sale soții pe Instagram

Vineri dimineață, Sulejmanovic a postat un videoclip pe Instagram, spunând urmăritorilor săi că vor fi martori la o execuție în direct.

Apoi, el a îndreptat camera către fosta lui soție, a cărei față era însângerată și desfigurată din cauza rănilor, a informat postul local Telegraf, preluat de nypost.com.

„Uite ce se întâmplă când ai de-a face cu cineva care te raportează la poliție”, spune el, în timp ce un copil poate fi auzit plângând în fundal.

Nermin Sulejmanovic și-a împușcat și ucis fosta soție într-un flux live pe Instagram. Oficialii au declarat că 12.000 de oameni au urmărit asasinarea în direct.

Acesta și-a motivat actul dement prin faptul că fosta lui soție i-a „ascuns” copilul de mai bine de o săptămână și l-a denunțat la poliție pentru violență domestică.

„Uite, urmărește crima în direct acum, drăguț și ușor... Te uiți?” spune Sulejmanovic camerei înainte de a trage un glonț în fruntea femeii.

Apoi întoarce camera pentru a arăta copilul întins pe podea, îndemnând să vină cineva să-l salveze.

Unii adepți au trimis mesaje de susținere pentru Sulejmanovic

Culturistul și instructorul de fitness a filmat apoi încă cel puțin două videoclipuri live pe aplicația de socializare în timp ce era urmărit de poliție, spunând că a ucis alți doi oameni.

Sulejmanovic a rănit, de asemenea, un ofițer de poliție, un alt bărbat și o femeie în diferite locuri din orașul Gradacac.

„Nu am cuvinte să descriu ce s-a întâmplat astăzi la Gradacac”, a declarat Nermin Niksic, prim-ministrul Federației Bosniace.

„Ucigașul și-a luat viața în cele din urmă, dar nimeni nu poate aduce înapoi viețile victimelor.”

Sulejmanovic s-a sinucis „după ce a fost localizat și înainte de a fi reținut”, a declarat poliția din orașul Tuzla într-un comunicat.

Autoritățile au spus că fosta soție a lui Sulejmanovic l-a denunțat în trecut pentru amenințări și violență.

El avea antecedente penale, cu arestări anterioare sub acuzația de contrabandă cu droguri și atacarea unui ofițer de poliție.

Potrivit presei locale, Sulejmanovic era membru al unei bande de traficanți de droguri. Fusese arestat în 2013 pentru vânzarea de marijuana și heroină.

Coordonatorul ONU în Bosnia, Ingrid Macdonald, a condamnat nivelul de violență împotriva femeilor din această țară. 

„Organizația Națiunilor Unite este îngrozită de faptul că uciderea unei femei a fost transmisă în direct printr-o rețea de socializare, una dintre cele mai recente dintr-o serie de cazuri grave de violență de gen în Bosnia și Herțegovina”, a spus Macdonald. 

Unii adepți ai lui Sulejmanovic care au trimis vineri mesaje de susținere pe contul de socializare al acestuia s-ar putea confrunta cu consecințe legale, au avertizat procurorii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te