The Offspring a renunțat la baterist, după ce Pete Parada a decis să nu se vaccineze împotriva COVID

DE Daniel Toșa | 04.08.2021 - 13:27
The Offspring a renunțat la baterist, după ce Pete Parada a decis să nu se vaccineze împotriva COVID/FOTO: Facebook/TheOffspring

Pete Parada, bateristul trupei rock americane The Offspring a anunţat pe reţelele sociale că a fost dat afară din trupă pentru că nu se vaccinează împotriva COVID-19.

SHARE

Nu este clar din mesajele publicate de Parada pe reţelele sociale dacă a fost demis din grup definitiv sau doar suspendat, însă comentariile sale referitoare la implicarea în alte proiecte muzicale care nu au legătură cu The Offspring şi „o altă cale de urmat” sugerează că muzicianul nu prevede o revenire în trupă.

„Din moment ce nu sunt în măsură să mă conformez cu ceea ce devine din ce în ce mai mult o obligativitate în industrie, s-a decis recent că nu mai este sigur să mă aflu prin preajmă, în studio şi în turneu”, a scris Parada într-un mesaj publicat pe Instagram. „Menţionez acest lucru pentru că nu o să mă vedeţi la concertele viitoare”, a adăugat el.

„De asemenea, vreau să fac cunoscut acest lucru, astfel încât oricine se confruntă cu agonia şi izolarea provocată de faptul de a fi lăsat în urmă să ştie că nu e singur”, a precizat muzicianul.

Citește și: Speranța vine din Moldova. Chișinăul iese din „zona gri” și se îndreaptă spre Europa

Parada a menţionat că a avut COVID-19 „în urmă cu mai bine de un an” şi, prin urmare, crede că are anticorpi. În plus, el a notat că nu e sigur că ar putea supravieţui „încă unei runde de sindrom Guillain-Barré post-vaccinal”, maladie de care suferă „din copilărie”, fapt care, în opinia sa şi a medicului său, îl expune unui risc ridicat de efecte secundare în urma vaccinării. Muzicianul a precizat că susţine orice persoană care nu doreşte să fie vaccinată din diverse motive.

Bateristul a adăugat că nu are „sentimente negative faţă de formaţia mea”, precizând că membrii trupei „fac ceea ce cred ei că este cel mai bine pentru ei, în timp ce eu fac acelaşi lucru pentru mine”.

Citește și: Clotilde Armand a semnat un contract de salubrizare pentru ridicarea gunoaielor din sectorul 1

Pete Parada a adăugat, în concluzie, că se află „în toiul lansării unui proiect” şi că, în plus, va publica muzică înregistrată împreună cu fiica sa, scrie Agerpres.

Solicitările transmise formaţiei de a comenta pe marginea acestui subiect nu au primit răspuns imediat, notează Variety.

Liderul The Offspring, Dexter Holland, a obţinut în urmă cu patru ani doctoratul în biologie moleculară de la Universitatea din California de Sud (USC), după cum au notat unii fani ai trupei în comentarii.

Trupa The Offspring a fost formată în 1984, în California şi a lansat zece albume de studio, cel mai recent fiind „Let the Bad Times Roll” (2021).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te