Scrisoarea șocantă a unei fetițe de 13 ani pentru Moș Crăciun: Vreau Macbook, ruj Dior, parfum Gucci

DE Daniel Toșa | Actualizat: 19.12.2023 - 13:59
Scrisoarea șocantă a unei fetițe de 13 ani pentru Moș Crăciun: Vreau Macbook, ruj Dior, parfum Gucci - Foto: Profimedia images

Scrisoarea șocantă a unei fetițe de 13 ani pentru Moș Crăciun: Vreau Macbook, ruj Dior, parfum Gucci. O copilă care nu a împlinit nici vârsta la care să obțină buletinul i-a scris Moșului lista de dorințe care i-au îngrozit la propriu pe părinții săi.

SHARE

Mai este mai puțin de o săptămână până la Crăciun și mulți oameni aleargă prin centrele comerciale pentru ultimele cumpărături și pentru a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi.

Scrisoarea șocantă a unei fetițe de 13 ani pentru Moș Crăciun: Vreau Macbook, ruj Dior, parfum Gucci

Întrucât timpii de livrare timpii de livrare pot, în anumite situații, pot depăși data limită, magazinele vor fi mai aglomerate ca niciodată și poate fi de mare ajutor să aveți o idee cât mai clară despre ce și-ar dori persoana iubită de Crăciun.

Așa s-a gândit și o fetiță de numai 13 ani a care dus "dorințele" de Crăciun la un cu totul alt nivel.

Pe listă, copila aflată la pubertate a cerut haine de designer, machiaj și îngrijire a pielii sau gadget-uri de top de la branduri premium, Apple, Skims, Drunk Elephant, Dior, Lululemon, Nike, Charlotte Tilbury și multe altele.

Scrisoarea, împărtășită de mătușa ei pe rețelele de socializare.

„Lista mea de dorințe de Crăciun 2023-2024”

„Ulei de buze Dior, vestă pufoasă albastru copil Lululemon, bijuterii de dinți, Sneakers Nike roz, gene false, Macbook Pro, inele, body board, lumânări drăguțe, bani cash, față de pernă de mătase, globuri de gheață pentru față, produse Charlotte Tilbury, fard de obraz Rare Beauty.

"Drunk Elephant" picături bronzante, vanitatea nouă, sticlă de apă Frank Green și Stanley, lumini Led, ceas Apple, luciu de buze Gisou, încărcător portabil, Apple airpods, pantaloni scurți Nike, conclear Dior, pijamale de mătase, Ipad nou, șosete Nike, blugi oversize Squishmallows, fustă din denim, rimel, parfum Gucci, card cadou Amazon, carduri cadou Mecca, haine Nirvana, pătură cu greutăți, "pj albastru de iepure cu role mărimea 14", unghii acrilice (cele adevărate), Skims, Ugg-uri (mici)”, a i-a scris copila de 13 ani lui Moș Crăciun, potrivit mirror.co.uk.

Scrisoare fetiței de 13 ani a stârnit un val de reacții pe internet, mulți dintre comentatori spunând revoltați: "Nu am fost niciodată în stare să fac asta: "M-am oprit din citit după ulei de buze Dior, pentru că ce!?

 =Un alt individ a spus: "Nu am citit nimic din lista de dorințe pentru că ea va continua să își dorească. O să primești o păpușă Barbie și o ojă de unghii crackle".

Un alt individ a scris: "Omule, când eram atât de tânăr, listele mele de Crăciun erau doar joc Call of Duty, Lego și cărți Pokemon, ce naiba." "Skims pentru un copil de 13 ani?", a scris un al cincilea, în timp ce un al șaselea a declarat: "Toată această listă se datorează TikTok-ului".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te