Român împușcat „din greșeală” în Italia. Un mafiot a vrut să se răzbune dar a greșit persoana

DE Daniel Toșa | Actualizat: 14.02.2023 - 11:52
Român împușcat „din greșeală” în Italia. Un mafiot a vrut să se răzbune dar a greșit persoana - FOTO: Profimedia Images

Un mafiot italian orbit de gelozie a dat buzna într-un bar și l-a împușcat pe proprietarul barului, un român, unde soția sa era angajată, numai că bărbatul împușcat nu era vinovat de nimic. Pistolarul a fost imediat arestat.

SHARE

Un italian în vârstă de 38 de ani, din Mantova, a fost arestat de carabinieri sub acuzația de agresiune agravată, după ce a împușcat un român, patronul barului unde soția sa lucra.

Incidentul a avut loc pe12 februarie 2023, în jurul orei 6.30, la barul benzinăriei Ip din Revere.

Cum s-au petrecut faptele?

Un bărbat a intrat în local înarmat cu un pistol și a tras un foc de armă asupra patronului restaurantului, un bărbat de origine română, convins că acesta este cel responsabil de molestarea soției sale. Din fericire, românul a fost rănit ușor, aflându-se în afara oricărui pericol.

Citește și: VIDEO Măcinată de război, Ucraina trimite 88 de salvatori și 10 câini să ajute victimele din Turcia

Soția atacatorului este angajată ca ospătăriță la bar și, în drum spre casă, în acea dimineață, i-ar fi mărturisit soțului ei că ar fi fost supusă unor avansuri nepotrivite din partea a doi clienți beți care se aflau într-un grup de patru persoane. În timp ce povestea, femeia ar fi precizat că unul dintre cei doi bărbați care au hărțuit-o purta salopetă.

Orbit de gelozie, Alessandro Ronsisvalle, în vârstă de 38 de ani, și-a pierdut cumpătul. Fără să stea pe gânduri a luat un revolver mic pe care îl avea acasă, cu toate că nu avea permis de port-armă, și s-a îndreptat rapid spre bar, gândindu-se doar la ceea ce i-a povestit soția. După ce a văzut un bărbat care purta salopetă, corespunzând cu descrierea făcută de soția sa, italianul a tras fără să stea pe gânduri, rănindu-și ținta în picior.

Citește și: SURSE: PSD și PNL negociază o rocadă Apărare - Interne. Ciucă vrea să se întoarcă în fruntea MApN

Românul, confundat de mafiot cu agresorul soției sale

Victima, un român în vârstă de 40 de ani care locuiește în zonă, nu a avut nicio legătură cu hărțuirea soției lui Ronsisvalle. Un echipaj de ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului și l-au transportat pe bărbatul rănit la spitalul din Pieve di Coriano, acolo unde se află sub supravegherea medicilor dar și a carabinierilor de la stația Ostiglia.

După ce l-a împușcat pe bărbat, italianul în vârstă de 38 de ani s-a urcat din nou în mașină și s-a dus să se predea carabinierilor, cărora le-a povestit cele întâmplate.

Pistolarul a fost arestat imediat sub acuzația de vătămare corporală gravă. Acesta mai fusese arestat sub acuzația de a fi condus o bandă de tâlhari care, la acea vreme, a comis cel puțin șapte jafuri bancare pentru o pradă de aproximativ 300.000 de euro, potrivit bresciatoday.it.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te