FOTO Polițistă, despăgubită cu 30.000 $ după ce a fost concediată din cauza contului de OnlyFans

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.11.2022 - 18:49
Polițistă, „despăgubită” cu 30.000 de dolari pentru a părăsi Poliția din cauza contului de OnlyFans - FOTO: Instagram/the.real.bella.lexi.2

O fostă polițistă, locotenent în cadrul Poliție din Colorado a susținut că a fost forțată să renunțe la slujbă după ce colegii ei au descoperit că avea un cont secret OnlyFans.

SHARE

"Am fost în stare de șoc și panicată, pentru că nu mi-am dorit niciodată ca aceste două părți ale vieții mele să se ciocnească", a declarat Melissa Williams, în vârstă de 46 de ani, pentru Jam Press, despre demisia sa, în urma căreia ar fi primit o indemnizație de 30.000 de dolari pentru a părăsi forța.

Fosta polițistă - despre care se spune că este o veterană a poliției de 28 de ani, al cărei profil LinkedIn o menționează ca fiind "pensionată" de la biroul șerifului din comitatul Arapahoe, după mai bine de 11 ani petrecuți acolo - se pare că începuse să lucreze pe platforma pentru adulți în mai 2020, ca un mijloc de a-și condimenta viața sexuală cu soțul ei și, de asemenea, de a se decomprima de la slujba sa dificilă și periculoasă.

"Viața mea sexuală personală a fost complet separată și nu mi-a afectat niciodată capacitatea de a-mi face treaba", a declarat polițista devenită vedetă de filme cu piele, care "simțea că șefii mei îmi supravegheau dormitorul".

Citește și: VIDEO Cauciucuri de iarnă sau „All-Seasons”? Grosimea zăpezii și stilul de condus motivează alegerea

Cunoscută sub pseudonimul Lexi Bella (@the_real_bella_lexi) pe OnlyFans, Williams a împărtășit în mod predominant instantanee îndrăznețe cu ea și cu soțul ei, care a ales să rămână anonim din motive de confidențialitate.

"O mare parte din materialele pe care eu și soțul meu le-am împărtășit sunt lucruri pe care le-am luat în viața noastră sexuală privată de-a lungul anilor", a explicat femeia.

Citește și: NEWSWEEK IT&C SUMMIT: „Challenges and Business Solutions”, 8 noiembrie 2022

"Lucram până la 60 de ore pe săptămână, așa că, în principal, soțul meu se ocupa de pagină și împărtășea fotografiile mele, iar apoi, uneori, ne distram îmbrăcându-mă și făcând fotografii special pentru a le împărtăși".

"A fost o modalitate amuzantă de a ne relaxa și de a fi creativi împreună după o săptămână stresantă la un loc de muncă stresant."

Ofițerul îngrozit a susținut că a primit ulterior o plângere oficială prin e-mail, după care ar fi descoperit că colegii ei au bârfit despre activitățile ei sextra-curriculare - unii dintre ei înscriindu-se chiar pe pagina ei.

"Plângerea a venit complet din senin", a declarat ofițerul îngrozit. "Apoi m-am enervat și m-am simțit jenată pentru că înștiințarea continua să spună cum cinci colegi de-ai mei - toți cu grade mai mici și mai mari decât mine - obținuseră acces la contul meu plătit pentru a accesa conținutul meu privat, astfel încât să poată investiga comportamentul meu”, potrivit NYPost.

Williams a spus că în prezent câștigă doar aproximativ 4.000 de dolari pe lună de pe OnlyFans - mai puțin decât salariul ei de polițistă.

Williams nu este primul polițist care apelează la OnlyFans după ce a primit demisia. În iunie, un polițist australian - care a fost concediat pentru că a tras pe nas cocaină de pe corpul gol al unui model Playboy - a dezvăluit că a deschis o pagină OnlyFans cu aceeași femeie.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te