O ucraineancă a fost arestată după ce a bătut și abuzat un bătrân. Lucra ca badantă și se îmbăta des

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.01.2023 - 10:39
O ucraineancă a fost arestată după ce a bătut și abuzat un bătrân. Lucra ca badantă și se îmbăta des - FOTO Caracter ilustrativ -Profimedia

O femeie ucraineană a fost arestată sub acuzația că a bătut și a abuzat un bărbat în vârstă din Italia pe care îl îngrijea și cu care avea o relație personală. Abuzurile surveneau mai ales după ce femeia se îmbăta și începea să facă scandal

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Femeia s-a logodit cu bărbatul în vârstă căruia i-a fost badantă și la scurt timp a început să-l maltrateze, bătându-l și supunându-l la numeroase abuzuri. Din acest motiv, o femeie de naționalitate ucraineană, în urma unui ordin de restricție care nu a fost respectat, a fost arestată de carabinierii din Latina.

Povestea începe cu aproximativ cinci ani în urmă, așa cum a povestit Latina Oggi , când femeia de naționalitate ucraineană a început să lucreze pentru un domn italian din Latina în vârstă. 

Bătrân italian bătut de o ucraineancă beată

Între ei doi s-a înfiripat o relație romantică, care a dus la o logodnă. Inițial situația părea normală, fără probleme majore între cei doi. Însă lucrurile s-au înrăutățit odată cu pandemia ceea ce i-a obligat pe cei doi la conviețuire forțată. Atunci a început violența. Femeia l-a bătut în mai multe rânduri pe bătrân. Aceasta s-a întâmplat mai ales după consum exagerat de alcool. 

Citește și: Europa decide un tribunal special pentru Putin și Lukașenko și confiscarea activelor ruse

Bărbatul a suportat abuzurile și violența o perioadă până când a decis că nu se mai poate și a denunțat-o pe îngrijitoare la poliție.

 Bătrânul a relatat că a fost adesea maltratat de partenera sa. Bătrânul spune că îl bătea aproape zilnic, mai ales când se îmbăta, situație documentată și de o serie de vizite efectuate de victimă la urgențe: de mai multe ori medicii au observat hematoame și vânătăi, a căror origine nu fusese dezvăluită niciodată de bărbat înainte de decizia de a depune plângere.

Citește și: Contract „mamut” pentru achiziționarea a sute de mașini pentru MAI. Valoarea, peste 500 milioane lei

Femeia a pus la cale un plan mârșav

După plângere și cercetările ulterioare, magistratul italian a emis interdicție femeii de a se apropia de casa bătrânului. Dar femeia s-a gândit că cel mai bine este să meargă direct la iubitul ei în vârstă, cerându-i să o primească în casă, apoi să se ascundă în grădină, potrivit gazetaromaneasca.

 În acel moment, pensionarul i-a avertizat pe carabinieri care nu au putut face altceva decât să procedeze la arestarea femeii. După interogatoriul, femeia de 60 de ani fost eliberată, cu reiterarea interzicerii apropierii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te