O româncă la volan a ucis o familie întreagă în Italia dar nu-și amintește. ”Durerea este prea mare”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 10.07.2023 - 16:23
O româncă a intrat cu mașina într-un grup de pietoni Foto: IlGiornale.it
O româncă a intrat cu mașina într-un grup de pietoni Foto: IlGiornale.it

O româncă este autoarea unul accident grav produs într-un oraș italian. A intrat cu mașina în plin într-un grup de pietoni care se deplasau pe trotuar. Eau membrii aceleiași familii. Trei dintre ei au fost uciși pe loc. Printre victime era un copil de 2 ani.

SHARE

O româncă este autoarea unei tragedii produsă în orașul italian Belluno. A pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un grup de oameni ce se deplasa pe trotuar. Trei dintre ei, membrii aceleiași familii, au murit pe loc. 

Printe victime se află și un copilaț care ar fi împlinit 2 ani pe 16 iulie.

O româncă la volan a ucis o familie întreagă, în Italia. Printre victime, un copil de 2 ani

Angelika Hutter, 31 de ani, româncă plecată de mică în Germania, autoarea accidentului, a fost arestată. Accidentul a avut loc joi, la în Santo Stefano di Cadore, în zona Belluno.

Citește și: Șofer român, erou în Italia. A condus un camion în flăcări ca să evite o explozie într-un tunel

Audierea pentru validarea arestării lui Angelika Hutter este stabilită astăzi la închisoarea pentru femei Giudecca din Veneția.

Nenorocirea s-a produs joi, pe 6 iulie. Femeia, rezidentă în orașul Deggendorf din estul Bavariei, a lovit patru persoane care mergeau pe trotuar joia trecută, 6 iulie, în Santo Stefano di Cadore, în zona Belluno, ucigând trei.

Și-au pierdut viața, secerați de românca la volan, micuțul Mattia Antoniello, care ar fi împlinit 2 ani pe 16 iulie, tatăl său, Marco, de 48 de ani, și bunica sa maternă, Maria Grazia Zuin, de 64 de ani, scrie Il Giornale.

Cine este Angelika Hutter

Angelika Hutter este cunoscută drept o persoană „ciudată”, iar intenția voluntară de a produce accidentul nu a fost exclusă.

Citește și: Un român din Italia i-a răpit copilul fostei soții și s-a baricadat în casa sa înarmat cu un pistol

Pe rețelele de socializare, în ultimele luni, ea a atacat băncile germane, și s-a manifestat împotriva curierilor, poate o aversiune de când a fost logodită cu un poștaș.

Originile Angelikei sunt românești, dar locuiește în Bavaria încă de când era mică. Plecase de acasă în octombrie și părinții lui erau îngrijorați. În toate aceste luni a trăit „de pe o zi pe alta”, iar în mașina ei, percheziționată de poliție după accident, era de toate, de la pături până la dormit până la mâncare.

 Cu doar câteva zile înainte de comiterea tragediei rutiere din Cadore, Angelika Hutter fusese denunțată de secția de poliție Bolzano pentru ”port de obiecte destinate să rănească”: agenții, sunați de la un magazin de electronice dintr-un centru comercial pentru că femeia se certase cu o vânzătoare, i-au găsit un ciocan în rucsac.

Citește și: Român din Italia, executat în stil mafiot în fața casei. Motociclistul a tras două focuri și a fugit

Avocatul Giuseppe Triolo spune că Angelika, din închisoare continuă, să repete o singură propoziție în germană, „Ich bin in einem Abgrund” („Sunt într-un abis”, traducerea din germană) și nu își amintește nimic din accident.

Hutter, după cum au confirmat testele de sânge, nu conducea sub influența alcoolului sau a drogurilor, dar mai rămân câteva semne de întrebare cu privire la cauzele tragediei. Poate o neatenție cauzată de consultarea telefonului mobil, dar doar feedback-ul de pe telefonul mobil, care a fost confiscat, va spune acest lucru.

 Ipoteză privind cauza accidentului

Crucial va fi și raportul consultantului pe telefonul mobil al suspectului – pentru a înțelege dacă suna sau scria cuiva în timp ce conducea – și evaluarea tehnică a vitezei reale a mașinii în acea porțiune de drum în care limita este de 50 km. /h.

Potrivit relatărilor unui anchetator, Audi-ul mergea cu viteză mare, peste 70 km/h, când a trecut peste familia care se afla pe trotuar și apoi s-a izbit de un stâlp de iluminat.

Se presupune și un gest voluntar după o ceartă cu o persoană, care a avut loc cu puțin timp înainte. Astăzi avocatul Triolo va încerca să obțină eliberarea de la judecătorul din Belluno, Enrica Marson pentru că „nu poate sta în închisoare, accidentul a fost un ghinion care i se poate întâmpla oricui”.

Astăzi, cele trei cadavre sunt așteptate în Favaro Veneto, municipiul de reședință din zona venețiană a victimelor cu înmormântarea care ar trebui celebrată între miercuri și joi în Dese. „Durerea mea este prea mare”, a spus Elena Potente, 42 de ani, mama lui Mattia, partenerul lui Marco și fiica Mariei Grazia.

Astăzi în Santo Stefano Cadore va fi doliu orășenesc.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te