Milionara Libbie Mugrabi, arestată după ce a sărit cu cuțitul la menajera care îi cerea banii

DE Elena Andrei | 23.11.2022 - 17:04
Libbie Mugrabi/foto: twitter

Poliția New York a anunțat arestarea milionareai Libbie Mugrabi,după ce fosta menajeră a depus plângere că aceasta a amenințat-o cu un cuțit și i-a spart telefonul fiindcă i-a cerut banii pe care trebuia să-i primească pentru munca prestată.

SHARE

în vârstă de 43 de ani, fosta soție a miliardarului David Mugrabi, colecționar de artă, este acuzată că a spart telefonul mobil al fostei sale angajate și că a amenințat-o cu un cuțit și cu un mâner de mop.

Ea a fost arestată în locuința sa din Sag Harbor și acuzată de „amenințare, distrugere și posesie criminală de armă”, a declarat poliția.

Bătaia a izbucnit la 31 iulie, după ce menajera s-a plâns de banii care îi erau datorați, și s-a încheiat când Mugrabi a evacuat-o "cu forța și ilegal" pe angajată, a precizat poliția orașului Southampton într-o declarație.

Milionara a fost eliberată pentru a fi judecată în libertate, fiind pusă sub acuzare la Southampton Town Justice Court, avocatul ei pledând că e nevinovată și că e un "stâlp al comunității” din luxosul Hamptons.

Mugrabi a crescut în Deal, New Jersey, fiica unui tată chirurg plastician și a unei mame care era asistentă medicală. După o școală cu specific culinar, ea l-a întâlnit pe David, fiul unui om de afaceri cunoscut pentru colecția de artă ce-i purta numele.

Citește și

Ucraina îl somează pe Orban privind „Ungaria Mare”: Revizionismul, inacceptabil

Poza ce a înnebunit Twitter: Biden călare pe scaun cu picioarele pe spătar. Semn rău pentru alegeriei

Cei doi s-au căsătorit fără un contract prenupțial și s-au despărțit în 2020 în ceea ce a fost numit cel mai urât divorț din New York City.

Cei doi, care au un fiu și o fiică, s-au luptat pentru o casă de oraș de 72 de milioane de dolari, o proprietate cu nouă dormitoare și controlul asupra colecției de artă Mugrabi.

În cele din urmă au ajuns la o înțelegere nespecificată după ce Libbie a cerut 100 de milioane de dolari la divorț, iar fostul ei soț a acționat-o în instanță susținând că nu a returnat niciodată mai multe opere de artă, un Ferrari și un Porsche.

În timpul verii, ea a ținut prima pagină a ziarelor când a raportat furtul unor haine și bijuterii în valoare de 500.000 de dolari în timp ce se afla pe insula spaniolă Ibiza.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.