Kate, Prințesa de Wales, nu face plecăciuni în fața Camillei. De ce e furioasă pe noua regină

DE Adina Mutăr | Actualizat: 18.05.2023 - 21:00
Familia regală britanică-Foto: Profimedia Images
Încoronarea lui Charles III-Foto: Profimedia Images

Biograful regal Tom Bower susține că Prințesa de Wales este „furioasă” pe noua regină și nu s-a plecat în fața ei din cauza listei „discriminatorii” de invitați pentru încoronarea regelui Charles al III-lea.

SHARE

Prințesa de Wales a refuzat să facă o reverență pentru monarh și regina consoartă când părăseau Abația Westminster, după încoronare, la 6 mai.

Bower, în vârstă de 76 de ani, a susținut, la emisiunea „Dan Wootton Tonight”, că Middleton și soțul ei, Prințul William erau supărați la încoronare deoarece prințesei nu i s-a permis să invite decât patru membri ai familiei sale, dintre care doi fără însoțitori, în timp ce Camilla, în vârstă de 75 de ani, a umplut lista cu 20 de persoane din familia ei, scrie NY Post.

Prințesa de Wales nu face plecăciuni în fața Camillei

NY Post a contactat-o pe Prințesa de Wales și Palatul Buckingham pentru comentarii, dar nu a primit răspuns.

Biograful regal a mai dezvăluit că oamenii care au ajutat la schimbarea imaginii Camillei, de la amanta regelui la regina consoartă, au fost, de asemenea, refuzați de la evenimentul de mare profil.

„Camilla a adus 20 de Parker Bowles la încoronare și au fost patru Middleton”, a spus Bower în cadrul emisiunii, confirmând ulterior că fratele și sora lui Kate nu au avut voie să-și aducă partenerii.

„Dacă te uiți la filmarea încoronării, în timp ce regele și regina părăsesc tronurile și se îndreaptă spre ieșirea din Westminster Abbey”, a continuat Bower, „vei vedea că toată lumea se înclină și îi face o reverență în fața regelui și nimeni nu mișcă niciun un mușchi când trece Camilla.”

„Și asta pentru că erau supărați pe Camilla.”

Bower a explicat că furia față de regina consoartă a fost „palpabilă” în timpul evenimentului.

„Toți cei care au ajutat-o pe Camilla să-și pună coroana pe cap au fost excluși de la acea încoronare și au fost furioși”, a susținut Bower.

Citește și: „Planul de pace” al trimisului Chinei la Kiev: Înghețarea trupelor ruse pe teritoriul ucrainean

„De asemenea, Kate și William erau supărați. Acea mânie se simțea direct în acea mică parte a congregației de lângă tron, în centrul Abației Westminster.”

„Și în acel moment a fost absolut vizibil pentru că, dintre acei oameni care au fost excluși, nimeni – darămite Kate – nu i-a făcut o reverență reginei Camilla”, a adăugat Bower.

Camilla îl îndepărtează pe Charles de Harry

Tensiunea cu soacra ei vitregă a persistat și la concertul de încoronare de a doua zi, care a avut loc în fața a 20.000 de oameni.

„Și ceea ce a fost și mai remarcabil a fost că, la concertul de la Windsor de a doua zi, William nu face nicio referire la regina Camilla în discursul său”, a spus biograful.

Citește și: VIDEO Momentul unic când, la 19 mai 1962, Marilyn Monroe i-a cântat „Happy Birthday” lui JF Kennedy

Expertul regal Christopher Andersen a susținut și el că regina Camilla l-a „înstrăinat și mai mult” pe Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, de tatăl său.

„Cred că de fiecare dată când regele ia în considerare să-i dea lui Harry o ramură de măslin, Camilla îi amintește lui Charles de toate lucrurile groaznice scrise despre ea în „Spare”, volumul de memorii al lui Harry, publicat la începutul acestui an”, a spus Andersen.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te