Gwyneth Paltrow l-a dat în judecată pe cel pe care l-a izbit la schi şi o dăduse el în judecată

DE Florin Budescu | Actualizat: 25.03.2023 - 20:03
Gwyneth Paltrow l-a dat în judecată pe cel pe care l-a izbit la schi şi o dăduse el în judecată - Foto: Profimedia Images

Actriţa Gwyneth Paltrow este de şase ani în mijlocul unei scandal cronic. Paltrow l-a dat în judecată pe cel pe care l-a izbit la schi şi anterior o dăduse el în judecată, pe ea. Cei doi se acuză reciproc. Fiecare spune că celălalt este cel care e vinovat.

SHARE

Procesul a început recent. Actrița și femeia de afaceri a fost prezentă în sala de judecată din Park City, Utah, în timp ce au început declarațiile de deschidere a cazului.

Gwyneth Paltrow, proces pentru un accident la schi

Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, l-a acuzat pe Paltrow că s-a izbit de el și i-a provocat răni grave, în timp ce schiau amândoi, pe un munte din Utah, în februarie 2016.

În documentele instanței, depuse inițial de Sanderson și obținute de CNN, în anul 2019, Sanderson a declarat că, în timp ce schia la Deer Valley Resort, Paltrow "ar fi scăpat de sub control schiurile... doborându-l cu putere și provocând o leziune cerebrală, patru coaste rupte și alte răni grave.”

Citeşte şi: Dan Negru îi cere Andreei Esca să își publice salariul. „Plec în croazieră cu Gwyneth Paltrow”

Sanderson susține că Paltrow și instructorul ei de schi au plecat la schi, după incident, fără a-i acoda îngrijiri medicale.

Paltrow a intentat un contraproces împotriva lui Sanderson, un optometrist pensionar, susținând că Sanderson este cel care a intrat în ea.

Potrivit lui Sanderson, „îi plăcea să schieze cu familia, în vacanță, în Utah, când reclamanta l-a luat pe sus".

Citeşte şi: Actrița Gwyneth Paltrow a avut o formă gravă a COVID, s-a confruntat mult timp cu efectele bolii

Sanderson a dat-o inițial în judecată pe Paltrow, pentru 3,1 milioane de dolari, dar ulterior și-a modificat plângerea și acum solicită despăgubiri de numai puţin peste 300.000 de dolari, potrivit documentelor instanței.

Paltrow cere despăgubiri de 1 dolar, plus onorariile avocaților.

Judecătorul a oferit instrucțiuni juriului format din opt persoane, iar avocații fiecărei părți s-au prezentat în instanță, înainte de a asculta declarațiile unuia dintre avocații lui Sanderson, Lawrence Buhler, urmat de avocatul lui Paltrow, Steve Owens.

Spune că era pe pârtie, mai jos decât Sanderson

Owens a reiterat afirmația lui Paltrow, că a fost situată mai jos de Sanderson, înainte să aibă loc coliziunea. Procesul este de așteptat să dureze aproximativ o săptămână.

Nu se știe încă dacă Paltrow va lua cuvântul, dar avocatul ei a spus juriului că vor auzi povestea de la membrii familiei, care schiau cu ea, la momentul incidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te