FOTO O tânără a cheltuit 17.000 de euro pentru a arăta ca Marilyn Monroe și Barbie în același timp

DE Daniel Toșa | Actualizat: 27.02.2023 - 12:30
O tânără a cheltuit 17.000 de euro pentru a arăta ca Marilyn Monroe și Barbie în același timp - FOTO: Instagram/ plasticdollymix

O tânără a cheltuit 17.000 de euro pentru a arăta ca Marilyn Monroe și Barbie în același timp. O tânără cunoscută în mediul online ca „Dolly Mix” a apelat la „bisturiu” întrucât voia să arate ca idolele sale Marilyn Monroe și Barbie în același timp.

SHARE

O femeie care a cheltuit 17.000 de euro pentru a arăta ca două dintre idolele sale și acum a dezvăluit cum arăta înainte de operația estetică. Dolly Smith, alias Dolly Mix era o brunetă frumoasă cu o siluetă atletică.

O tânără a cheltuit 17.000 de euro pentru a arăta ca Marilyn Monroe și Barbie în același timp

Tânăra de 29 de ani, care locuiește în Londra, spune că a făcut eforturi extreme pentru a arăta ca idolii ei, Marilyn Monroe și Barbie.

Ea a suferit mai multe intervenții chirurgicale - cum ar fi umpluturi, Botox și două măriri de sâni - și și-a albit șuvițele brunete naturale.

FOTO: Instagram/ plasticdollymix

Citește și: Putin i-a unit. 95% dintre ucraineni cred că vor învinge în război. 87% vor în UE. 90% pro-Zelenski

Dolly postează adesea pe Instagramul ei fotografii cu felul în care arăta înainte de operațiile estetice și își întreabă urmăritorii ce versiune a ei preferă.

Oamenii sunt deseori împărțiți în comentarii - dar Dolly a spus că a observat o diferență în modul în care bărbații o tratează de când a trecut prin această transformare dramatică.

FOTO: Instagram/ plasticdollymix

Citește și: Unul din cei mai mari actori cere SUA avioane F-16 pentru Ucraina. Vom avem mâinile pătate de sânge

"Simt că comentariile din partea bărbaților au devenit mult mai elogioase în ultimii ani, în timp ce la începutul anilor 20, acestea se simțeau mult mai amenințătoare", a declarat ea anterior.

Dolly este mândră să se numească „o bombă sexy”și spune că este o expresie exterioară a sexualității sale și este un membru activ al comunității bimbo.

"Pentru mine, bimboficarea este un stil de viață, un fetiș și un kink care îmbrățișează o sexualitate ultrafeminină care se poate manifesta mental și fizic", a explicat ea.

FOTO: Instagram/ plasticdollymix

"Întotdeauna am simțit o energie sexuală profundă în interiorul meu și am fost votată "cea mai probabilă să devin o vedetă în filmele pentru adulți" în cartea mea de sfârșit de an școlar”, spune tânăra.

Părinții ei refuză să mai vorbească cu ea din cauza aspectului „grotesc”

FOTO: Instagram/ plasticdollymix

Următoarea ei intervenție va fi un "nas Barbie".

Demersurile extreme pe care Dolly le-a făcut pentru a-și schimba înfățișarea nu au venit, însă, fără ramificații, întrucât ea susține că părinții ei "nu mai vorbesc cu ea".

"Nu mi-am mai văzut familia de mulți ani, ei nu mă susțin să fiu eu însămi", a declarat ea tânăra.

"Sunt atât de multe cuvinte pe care familia mea le-a folosit, cum ar fi "abominație", arăt ca o femeie ușoară și mi s-a spus că arăt "dezgustător", potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te