FOTO Acum 121.000 de $ lunar din OnlyFans. În trecut era o profesoară care abia avea bani de mâncare

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.12.2022 - 15:55
Acum 121.000 de $ lunar din OnlyFans. În trecut era o profesoară care abia avea bani de mâncare - FOTO: Instagram/https://www.instagram.com/notcourtneytillia/

O fostă învățătoare care se descurca foarte greu cu banii și nu-și permitea să cumpere cadourile pentru copiii ei de Crăciun decât de la second-hand, vrea acum să spargă mii de dolari pentru a-și bucura copiii din banii făcuți din OnlyFans.

SHARE

Norocul lui Courtney Tillia, o mămică de 35 de ani, s-a schimbat în 2019, când s-a alăturat OnlyFans. Ea a jurat să nu se mai întoarcă niciodată în clasă. În unele luni ea spune că a câștigat până la 121.000 de dolari, iar acum își folosește averea pentru a oferi familiei sale un alt Crăciun special.

"Această diferență mereu. Au fost momente înainte când magazinul second-hand era într-adevăr singura noastră opțiune și ne bazam pe familie pentru a obține cadouri pentru copiii noștri. Mă simt extraordinar să le pot oferi tot ceea ce își doresc.

"Întotdeauna am iubit sărbătorile, dar stresul cronic de a fi falit pune întotdeauna o piedică sezonului într-o oarecare măsură. Este foarte diferit atunci când ai ocazia să ai parte de experiența pe care ți-o dorești fără a fi nevoit să te stresezi din punct de vedere financiar. Așa ar trebui să fie pentru toată lumea."

Dar, în ciuda faptului că a promis până la 8.000 de lire sterline pentru cadourile copiilor ei, va fi mai cumpătată când vine vorba de ea însăși și va încerca în schimb să sprijine persoanele mai nevoiașe.

Vedeta OnlyFans a devenit un "înger păzitor" pentru alte familii nevoiașe

Ea a spus: "Nimic cu adevărat extravagant pentru mine. Îmi plac foarte mult marile reduceri de Black Friday. Mai ales haine, pantofi și un parfum pe care mi-am pus inima la contribuție.

"Eu și familia mea adoptăm întotdeauna familii pe care să le ajutăm în preajma sărbătorilor. Nu cu mult timp în urmă nu am putut să le oferim copiilor noștri Crăciunul pe care îl meritau, așa că ne place să ne folosim binecuvântările pentru a-i binecuvânta pe alții."

Courtney, care donează o parte din venitul ei unor organizații caritabile pentru persoanele fără adăpost, percepe aproximativ 15 dolari pentru ca fanii să acceseze pagina ei.

Femeia a inițiat propriul curs gratuit de formare OnlyFans pentru a ajuta alți creatori.

courtney

Iar în ceea ce privește succesul ei, ea a concluzionat: "OnlyFans a fost minunat. Sunt atât de mândră de ceea ce am creat față de cum erau lucrurile când eram profesoare.

"Este o dovadă a credinței, a angajamentului și a muncii pe care am depus-o pentru a ne oferi nouă și copiilor noștri o viață mai bună."

courtney

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te