Doi copii au furat mașina familiei după ce mama le-a confiscat telefoanele. Au dat ochii cu Poliția

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.09.2023 - 00:20
Doi copii au furat mașina familiei după ce mama le-a confiscat telefoanele. Au dat ochii cu Poliția - Foto: shutterstock / imagine cu caracter ilustrativ

Doi copii au decis să ia mașina mamei lor și să meargă la o plimbare în mijlocul nopții, după ce ea i-a disciplinat luându-le dispozitivele electronice. Copiii au fost opriți de polițiști, iar de aici s-a aflat toată povestea.

SHARE

Doi copilași din Florida au recurs la un gest extrem, după ce mama lor i-a pedepsit. Cei doi copii, în vârstă de 10 și 11 ani, au furat mașina mamei și au plecat la o plimbare în mijlocul nopții, după ce femeia le-a confiscat toate dispozitivele electronice.

Au furat mașina mamei după ce aceasta le-a confiscat telefoanele

Pe 21 septembrie, Departamentul Sheriff al Comitatului Alachua, situat în apropiere de Gainesville, Florida, a lansat o declarație pe Facebook în care confirmă că deputații au arestat un băiat de 10 ani și sora lui de 11 ani care conduceau pe o autostradă Alachua la în jurul orei 3:50 a.m.

Citește și: VIDEO Panică la bordul unui avion cu 104 pasageri. Impactul cu solul filmat chiar din aeronavă

Polițiștii plănuiau să efectueze o „oprire a traficului cu risc ridicat”, deoarece sedanul alb a fost raportat furat, se arată în postare.

„Spre surprinderea lor, polițiștii au observat un șofer de 10 ani ieșind din vehicul, împreună cu sora lui de 11 ani. S-a aflat că frații au fost raportați ca dispăruți la Departamentul de Poliție din Portul Nord și că vehiculul furat aparținea mamei lor”, se arată în comunicat.

Postarea pe rețeaua de socializare a inclus două fotografii cu copiii care ieșeau din vehicul cu mâinile ridicate. Departamentul le-a acoperit fețele în imagini pentru a le ascunde identitatea.

Autoritățile au contactat-o ​​pe mama fraților, care a decis să nu depună plângere și, în schimb, a condus trei ore pentru a-și ridica copiii și a-i duce acasă.

Fratele și sora au călătorit la aproximativ 200 de mile de acasă, a informat NBC News.

Copiii nu au fost maltratați, ci doar pedepsiți

După ce mulți utilizatori Facebook au comentat postarea, cerând mai multe detalii, departamentul a oferit o actualizare pe 22 septembrie.

Într-un comentariu ulterior sub postarea inițială, poliția a împărtășit ceea ce i-a determinat pe copii să plece la primele ore ale dimineții.

Potrivit poliției, aceștia erau „supărați” pe mama lor, care „le-a luat dispozitivele electronice”.

Poliția a adăugat că mama a confiscat dispozitivele deoarece preadolescenții „nu le foloseau în mod corespunzător”.

„Copiii au vorbit atât cu adjuncții, cât și cu detectivii și acele conversații nu au dus la nicio convingere că copiii ar fi fost maltratați de părinții lor sau de orice altă persoană din casă”, au spus autoritățile.

Deși mama nu intenționează să depună plângere, cei doi frați ar putea fi acuzați penal pentru conducere fără permis valabil.

Pe lângă faptul că a vorbit cu copiii, polițiștii au avut și o conversație cu mama lor.

Citește și: Pilotul unui avion a murit în timpul zborului. Pasagerii nu au știut de ce aterizează forțat

„Detectivii noștri au vorbit îndelung cu mama lor, care în mod clar făcea tot posibilul pentru a crește doi copii mici și a fost foarte receptivă la recomandările pe care le-au oferit pentru a o ajuta să obțină asistență”, se concluzionează declarația.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te