Destinul unei tinere, spulberat de cel cu care urma să se căsătorească. A accelerat spre moarte

DE Daniel Toșa | Actualizat: 09.05.2023 - 12:14
Destinul unei tinere, spulberat de cel cu care urma să se căsătorească. A accelerat spre moarte - Foto: Twitter/ Giovanni Morenghi - Colaj Newsweek

O inimă tânără plină de iubire și fericire a fost zdrobită în urma unui accident teribil. Elisa, o fată de doar 27 de ani era la apogeul fericirii. Se pregătea să se căsătorească cu iubirea vieții ei, dar destinul a intervenit și i-a răpit dintr-o dată toate acestea.

SHARE

Ea și iubitul ei mergeau pe motocicletă într-o seară așa cum o făceau deseori, însă de această dată destinul a intervenit și le-a schimbat viața pentru totdeauna. Motocicleta lor s-a izbit violent de un autoturism.

Destinul unei tinere, spulberat de cel cu care urma să se căsătorească. A accelerat spre moarte

În urma impactului cei doi iubiți au fost răniți și  fost transportați la spital. Bărbatul a scăpat doar cu câteva zgârieturi însă Elisa nu a avut atât de mult noroc. După trei zile de comă, inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Prietenii și colegii ei erau în stare de șoc și disperare, incapabili să accepte că o astfel de faptă nedreaptă i s-a întâmplat unei persoane atât de tânăre și plină de viață.

Citește și: Propagandă sovietică și denaturarea istoriei de 9 mai. Putin: „Mergem pe urmele strămoșilor noștri”

Elisa era iubită de toată lumea și era cunoscută pentru zâmbetul ei luminos și pentru capacitatea ei de a face fericită orice persoană din jurul ei.

„Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”

„Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”, era motto-ul cu care tânăra de 27 de ani se ghida în viață.

Într-o lume plină de griji și probleme, ea a găsit întotdeauna modul de a-și păstra optimismul și de a vedea partea pozitivă a lucrurilor. Acum, această lumină a fost stinsă pentru totdeauna, lăsând o gaură imensă în viața tuturor celor care o cunoșteau.

Citește și: Rusia ar aduce mai mulți soldați în Transnistria sub pretexul unei „amenințări” din partea Moldovei

Cei care o iubeau nu își pot imagina viața fără ea și se întreabă de ce un astfel de lucru a trebuit să se întâmple. Cu inima frântă și cu lacrimi în ochi, prietenii și familia ei își iau adio de la Elisa, încercând să se consoleze cu gândul că ea va fi mereu în sufletele lor.

"Elisa noastră nu a reușit. Nu există cuvinte, doar durere profundă", au scris colegii pe Facebook.

„Elisa. Viața a luat o decizie nedreaptă și ingrată față de tine, o floare nu poate fi tăiată la 27 de ani. Te voi purta mereu în suflet”, este unul din mesajele postate de un apropiat.

 „O soartă teribilă și nedreaptă, o veste șocantă”, comentează prietenii disperați, care vorbesc despre o „durere imensă”. "Nu trebuia să se întâmple așa. Acum odihnește-te în pace", sunt câteva dintre mesajele pline de durere ale celor care au cunoscut-o pe Eliza, potrivit ilgiorno.it.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te