Pamela Anderson a încercat să-şi omoare dădaca şi a fost abuzată la 12 ani

DE Alexandru Pop | Actualizat: 03.02.2023 - 11:24
Pamela Anderson a încercat să-şi omoare dădaca şi a fost agresată la 12 ani . Foto: Pamela Anderson, Wikipedia

Pentru mulți, actriţa Pamela Anderson este un sex-simbol din anii '90, cu nenumărate coperţi în Playboy purtându-i numele. Pentru alții, ea este C.J. Parker – salvamarul iconic, pe care milioane de fani au ajuns să-l îndrăgească, în serialul "Baywatch".

SHARE

Dar ,conform noului documentar Netflix, "Pamela, A Love Story", povestea Pamelei este mai mult decât se vede. Acum, ea îşi recâștigă controlul asupra narațiunii proprii, împărtășind întregul adevăr, cu propriile ei cuvinte.

Documentarul care spune totul vine la doar un an după ce Hulu a renunțat la Pam & Tommy, o dramă biografică înfățișând căsnicia dificilă a lui Anderson cu Tommy Lee și haosul care a urmat după ce caseta lor cu conţinut sexual a fost lansată.

Deloc surprinzător, Anderson este destul de vocală cu privire la gândurile ei, cu privire la miniserie – și chiar detaliază ce s-a întâmplat cu adevărat. Dar aceasta este o abordare superficială, când vine vorba despre toate revelațiile șocante pe care le-am aflat.

Anderson se întâlnea cu Kelly Slater, atunci când s-a căsătorit cu Tommy Lee

Toată lumea știe despre romanţa care a dus la nunta pe plajă a Pamelei Anderson, cu Tommy Lee – dar foarte puțini știu că modelul era încă într-o relație cu Kelly Slater, la acel moment.

„Mă întâlneam cu Kelly Slater atunci”, a spus ea. „Și trebuia să mă duc să-l văd în Florida și să-i cunosc familia, iar primul meu telefon a fost către el, pentru a-i spune că sunt căsătorită. El mi-a spus: „Ce?" A fost oribil.”

Unul dintre foștii ei iubiți a încercat să o dea peste cap

Mama a doi copii și-a amintit cum unul dintre foștii ei iuniţi rebeli ar încerca dintr-un motiv ciudat să o alunge și să o alerge. Ea a explicat:

„De la început, am fost atrasă de diferite tipuri de băieți răi. Unul dintre primii mei iubiți, avea obiceiul de a încerca să mă urmărească și să mă fugă de pe drum. eu. M-a dat afară dintr-o mașină în mișcare și am făcut o descălecare gimnastică într-un șanț”.

Pamela Anderson a încercat să-și ucidă dădaca

Actrița în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că, atunci când era mică, a avut o femeie care a îngrijit-o care a molestat-o ani de zile.

„Părinții mei au considerat că este o dădacă grozavă pentru că aducea cadouri tot timpul, dar mă molesta. Au fost ca trei sau patru ani de abuz. Întotdeauna îmi spunea să nu le spun părinților mei”, spune Pamela Anderson.

Citeşte şi: FOTO Cum arătau înainte și după „bisturiu”: Pamela Anderson, Britney Spears, Katie Price

„Am încercat să-mi protejez fratele de ea. Am încercat să o ucid. Am încercat să o înjunghii în inimă, cu un pix de trestie de bomboane. Și apoi i-am spus că vreau să moară, iar apoi a murit într-un accident de mașină. a doua zi. Așa că am crezut că am ucis-o cu mintea mea și nu am putut spune nimănui."

Când s-a întâlnit cu Scott Baio, tatăl acestuia nu o plăcea

Poate că Anderson a fost unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, dar asta nu a contat pentru tatăl lui Scott Baio, un actor american, conform Yahoo News.

Ea și-a amintit:

„Era foarte supărat pentru că aș conduce Mercedesul lui Scott și a spus că nu merit încă un Mercedes. Că trebuia să conduc ceva ca un Hyundai... Nu a fost foarte drăguț cu mine”.

Vedeta a mai glumit: „Aș putea cumpăra un Hyundai de la tatăl lui Scott, pentru 5.000 de dolari”.

Anderson și Tommy Lee au refuzat 5 milioane de dolari, pentru drepturile asupra casetei lor sexuale

La scurt timp după ce și-au dat seama că un seif uriaș a fost furat din casa lor, cuplul a primit un telefon de la Bob Guccione, fondatorul Penthouse.

S-a oferit să cumpere casetele sexuale de la ei, dar ei au refuzat să le vândă. Până în ziua de azi, ei nu au câștigat nici un ban din acele casete lansate public.

Anderson și-a amintit că Guccione a spus: „Îți voi da 5 milioane de dolari în numerar, pentru drepturile la această casetă”.

Citeşte şi: FOTO Pamela Anderson, Cameron Diaz, „mutilate” de operații estetice. A fost silicon de contrabandă

Dar cuplul a spus nu și a insistat să le returneze proprietatea. Ea a repicat: 

„Acesta nu trebuia să fie pentru nimeni altcineva. Nu aveam nici o idee. Ne-am gândit că, dacă primim caseta înapoi, se va opri."

Pamela Anderson a fost agresată sexual, la 12 ani

Vedeta din Chicago a vorbit despre una dintre cele mai traumatizante experiențe pe care le-a avut în copilărie – ceva ce a ales să păstreze secret, pentru cea mai mare parte a vieții ei.

În timp ce stătea cu o prietenă, a rămas singură cu un tip mai în vârstă, în timp ce prietena ei a plecat cu un tip mai în vârstă, care îi plăcea. Anderson a spus:

„Ne-am dus la apartamentul unei prietene. Ea a urcat la etaj cu tipul de care era îndrăgostit. Am început să joc table cu prietena ei de jos, în timp ce o așteptam. Am jucat puțin, până când el a spus că ar avea nevoie de un masaj. El avea 25 de ani, eu 12. M-a violat”.

„Am simțit că a fost vina mea”, a continuat ea. "Mama plângea mereu pentru tatăl meu, nu puteam suporta să o rănesc mai mult. Nu i-am spus ei sau nimănui."

Prima ei filmare Playboy a ajutat-o să iasă din carapace

Din cauza traumei din copilărie, Pamela Anderson era extrem de timidă și nu avea respect de sine, atunci când era vorba de corpul ei.

Referindu-se la agresiunea sexuală, ea a spus:

„M-a făcut să fiu foarte, foarte timidă. Superconștientă de mine. Când am ajuns la prima ședință foto, la Playboy, am spus doar: „De ce sunt atât de paralizată de această timiditate? Sunt atât de sătulă de tot acest trecut, care a creat această nesiguranță în mine. E ca o închisoare. Trebuie să ies din asta.”

Ea a continuat: „De la primul cadr, am simțit ca şi cum mă aruncam de pe un pod. A fost prima dată când am simțit că m-am eliberat de ceva”.

Inițial, nu a vrut să se alăture echipei serialului Baywatch

Documentarul a prezentat un clip dintr-un interviu cu directorii de casting ai serialului, Susan Glicksman și Fern Orenstein. În anul 2001, Pamela Anderson i-a refuzat de 11 ori, când au încercat să o distribuie: actrița s-a gândit că ar fi prea departe de casă.

Ea istoriseşte „Întotdeauna au încercat să mă facă să vin la o audiţie în Marina Del Rey, ceea ce suna foarte exotic și departe. Eram ca și cum mă trimitea foarte departe, nu puteam merge. Pur și simplu am ignorat oferta”.

Din fericire, echipa a continuat să o oferteze, până când a cucerit-o.

Tommy Lee se prezenta în mod constant în platoul Baywatch, pentru a fi cu ochii pe ea

După cum se dovedește, Lee a avut acces la scenarii și a decis să o viziteze în timpul scenelor romantice. Din cauza izbucnirilor sale de gelozie și furie, echipa a fost nevoită să adopte un nou plan, pentru a-l menține calm.

Anderson a spus: „Întreaga echipă Baywatch, dacă îl vedea venind, schimba dialogul, schimba scena. A fost mereu cu ochii pe mine și mereu în spatele camerei. Tommy a fost mereu acolo. A fost prea mult”.

Este posibil ca serialul să fi obținut mai multe recenzii pozitive și 10 nominalizări la Emmy. Dar Pamela Anderson nu voia să aibă nimic de-a face cu asta, deoarece îi aducea în minte multe amintiri dureroase, cum ar fi bătălia ei juridică devastatoare și lipsa flagrantă de respect din partea mass-media.

În documentar, ea a spus: „Îmi dă într-adevăr coșmaruri. Nu am dormit deloc noaptea trecută. Nu am nici o dorință să o urmăresc (n.r.: caseta sexuală), nu o voi viziona. N-am vizionat niciodată caseta, n-am să mă uit la asta."

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te