Interlopii au ocupat vila unei bogătașe aflată în vacanță și au cerut bani să plece. A fost arestată

DE Elena Andrei | Actualizat: 27.11.2022 - 18:02
Libbie Mugrabi în locuința sa/Foto: Instagram
Proprietatea lui Libbie Mugrabi/Foto: Google Earth

Libbie Mugrabi, care a fost arestată săptămâna aceasta și acuzată de atacarea unei menajere, a declarat pentru New York Post că ea este victima și că locuința sa de 1.000 de metri pătrați a fost ocupată de interlopi cât a fost plecată în vacanță.

SHARE

Departamentul de poliție din Southampton a emis o declarație la începutul acestei săptămâni în care se spune că Mugrabi a fost acuzat de „distrugere, posesie de armă și amenințare” asupra unei menajere.

Menajera, anonimă, a depus plângere la poliția din Southampton că Mugrabi a atacat-o la 31 iulie cu un mâner de mop și un cuțit și i-a spart telefonul mobil.

Un raport al poliției a fost depus în timpul verii, menajera susținând că cearta a avut loc din cauza banilor pe care îi datora Mugrabi.

Libbie Mugrabi a declarat că vila sa a fost „deturnată” în timp ce ea era plecată într-o vacanță de șapte săptămâni de „persoane ce pretindeau că sunt lucrători casnici” care proveneau din America Latină și care se instalaseră în casa ei.

„Nu făceau nicio muncă. Erau în vacanță în Hamptons", a declarat Libbie.

Mugrabi - a cărei despărțire din 2020 de miliardarul colecționar de artă David Mugrabi a fost numită "cel mai urât divorț" al înaltei societăți din New York - a susținut că „oaspeții nepoftiți” se aflau la ea acasă când aceasta s-a întors, la primele 31 iulie.

A gasit-o pe menajeră în baie, folosind produsele gazdei, inclusiv hainele acesteia. Când i-a spus să plece, menajera a pornit scandalul.

„A început să arunce cu lucruri în mine, inclusiv cu un telefon mobil și cu un mop. Practic, tot ce a zis că am făcut eu, a făcut ea”, a declarat Libbie.

Citește și

Ronaldo a dat lovitura: A primit o ofertă de 225 de milioane $ pentru a juca în Arabia Saudită

Aceasta a sunat-o un Uber, i-a dat menajerei tot ce avea cash, 600 de dolari, ca să plece, plus 268 de dolari taxiul până în Brooklyn.

Menajera a plecat și cu pantofi Chanel și Balenciaga.

O sursă apropiată de Mugrabi a declarat pentru The Post că interlopi au dus-o bine în casa lui Mugrabi, au condus Porsche-ul lui Libbie, au dormit în patul ei și i-au purtat hainele.

Când mama vedetei s-a dus să vadă ce se întâmplă acolo, nu i-au dat voie în casă, doar pe terasă, la piscină. 

Mugrabi a declarat că polițiștii care au arestat-o au exagerat mult.

„Mi-au sucit degetele când mi-au luat amprentele, m-au reținut patru ore pentru completarea documentelor, erau foarte fericiți să mă aibă în penitenciarul lor".

Libbie Mugrabi se va prezenta la tribunal la 6 decembrie pentru acuzațiile aduse

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te