Britney Spears, în pragul unei căderi mentale. Ce a făcut desculță și înfășurată într-o pătură

DE Florin Budescu | Actualizat: 04.05.2024 - 21:00
Britney Spears, în pragul unei căderi mentale. Ce a făcut desculță și înfășurată într-o pătură - Foto: Profimedia Images

Britney Spears, în pragul unei căderi mentale. Ce a făcut desculță și înfășurată într-o pătură. Britney Spears a stârnit îngrijorare, mulți vorbind despre o criză de sănătate mintală.

SHARE

Britney Spears, în pragul unei căderi mentale. Ce a făcut desculță și înfășurată într-o pătură. Britney Spears a stârnit îngrijorare, mulți vorbind despre o criză de sănătate mintală, după ce a fost văzută plecând desculță.

Totul s-a petrecut într-un hotel de la Hollywood. Spears era înfășurată într-o pătură. Au fost chemate serviciile de urgență.

Britney Spears, în pragul unei căderi mentale. Ce a făcut desculță și înfășurată într-o pătură

În scenele care amintesc de criza din 2008 a cântăreței, Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, care a stârnit îngrijorare cu comportamentul ei, recent, a fost văzută purtând numai lenjerie intimă și ținând o pernă la piept, pentru a-și acoperi sânii, când părăsea hotelul.

Ea era însoțită de partenerul ei, Paul Richard Soliz, condamnat în trecut. Se afirmă că cei doi au avut o ceartă imensă și că o femeie care se potrivea cu descrierea lui Britney „hărțuia și amenința personalul și oaspeții hotelului în care era cazată”.

În afară de acestea, altceva care arată că starea ei psihică nu este bună: postarea ei de pe Instagram, în care susține că fotografiile reprezintă „o salvare” și că ea însăși „devine din ce în ce mai puternică”.

Citeşte şi: Britney Spears, probleme mari după divorț. S-a filmat cu două cuțite în mână. Vizitată de poliție

Britney Spears a scris: „Majoritatea fotografiilor făcute sunt cu salvatori și cred că majoritatea oamenilor știu asta! Mi-aș dori cu respect, acum, ca oamenii să înțeleagă că devin mai puternică pe zi ce trece!

Adevărul e nasol, deci, poate cineva să mă învețe cum să mint? Zeițe acolo, mă ridic la puterea mea superioară și, mai mult, sper că și voi o faceți!!!

Am nevoie de o periuță de dinți nouă, chiar acum!!! PS... Am nevoie de un espresso. !!! PS... Nu sunt sigură de ce simt nevoie să împărtășesc asta...

Citeşte şi: Celebra Madonna a fost internată în spital, cu infecţie bacteriană. Şi-a amânat turneul

Presupun că sunt doar o fată și sunt pe menstruație, așa că sunt o cățea". Cântăreața a șters ulterior acea postare și a înlocuit-o, însă cu o alta, aproape identică, conform iefimerida.gr:

"Doar pentru a anunța oamenii... vestea este falsă !!!", a scris ea, apoi a continuat: „Bănuiesc că sunt doar o fată și sunt pe ciclu, așa că sunt o cățea.

Mi-am sucit și glezna aseară și asistentele au apărut ilegal la ușa mea. Nu au intrat în camera mea, dar m-am simțit hărțuită. Mă mut la Boston. Irene”.

Citeşte şi: Cântăreața Katy Perry s-a îmbogățit peste noapte. Și-a vândut catalogul muzical cu 225 milioane $

Purtătorul de cuvânt al LAPD, Brian Humphrey, a declarat pentru Page Six: „Serviciile de urgență au primit un apel la 12:42 a.m., cu rapoarte de rănire la o femeie adultă.

La ora 1 a.m., o ambulanță a sosit la unitate. Pot să confirm că nimeni nu a fost transportat, Serviciile au părăsit fața locului, la ora 1:17. Departamentul de Poliție nu a fost sunat”.

TMZ relatează că Britney Spears a sosit la hotel, miercuri seara, târziu - Poliția fiind chemată, după un scandal, cu o femeie care corespunde descrierii cântăreței, care ar fi „hărțuit și amenințat angajații și oaspeții hotelului”.

Ţipa pe holul apartamentului

Ofițerii nu au găsit semne de probleme și au plecat. Cei doi s-au întors apoi în camera lor unde au „petrecut și au băut”.

Se afirmă că Spears „țipa scăpată de sub control, pe holul apartamentului ei”, mai mulți oaspeți crezând că a suferit o cădere mentală, ceea ce a determinat apelarea unei ambulanțe.

Celebra cântăreață a distribuit apoi două videoclipuri, pe Instagramul ei, explicând cum s-au întâmplat lucrurile și acuzând-o pe mama ei că "i-a făcut-o”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te