WIF se prăbușește, în timp ce Slothana depășește 4 milioane de dolari adunați (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 04.04.2024 - 15:54
WIF se prăbușește, în timp ce Slothana depășește 4 milioane de dolari adunați Foto: insidebitcoins.com

Luna martie a fost senzațională pentru criptomoneda Dogwifhat. Aceasta a înregistrat o capitalizare de piață în valoare de 4,4 miliarde de dolari. Pe tot parcursul lunii trecute, Dogwifhat s-a menținut în clasament pe primele trei poziții.

SHARE

Succesul pentru $WIF a putut fi prognozat încă din ianuarie, când a înregistrat o creștere de 6499, 33%. 

Cunoaștem deja că după o perioadă de ascensiune, urmează inevitabil declinul. Dogwifhat nu este excepție. Recent, criptomoneda a înregistrat o scădere bruscă. Acest trend negativ semnalează că moneda virtuală a atins un punct de saturație. După aceste evenimente, pasionații de monede meme s-au îndreptat către alte opțiuni, cum ar fi Slothana sau Dogecoin20. 

Detalii despre Slothana

Sloth vs WIF

O altă criptomonedă care a luat cu asalt piața este Slothana. Prevânzarea Slothana a înregistrat 5 milioane de dolari la doar o săptămână de la lansare. Conceptul inovativ al monedei meme i-a asigurat ascensiunea în rândul monedelor cu acest specific. figura centrală a temei este un leneș de birou, care își desfășoară munca după programul clasic 9-5. 

Popularitatea WIF are la bază anume acest detaliu, care permite entuziaștilor de criptomonede să se identifice cu mascota proiectului. Inspirați fiind de proiectul Shina Inu, dezvoltatorii proiectului pun accent pe implicarea comunității. În acest fel asigură longevitatea proiectului pentru o perioadă îndelungată. 

Prevânzarea $SLOTH  se derulează într-un ritm accelerat, prin urmare doritorii ar trebui să se grăbească până la încheierea acesteea. Portofelele compatibile cu Solana recomandate de specialiști sunt: Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet sau Trust Wallet.

Ce evenimente se așteaptă în aprilie?

Luna aprilie vine cu un program încărcat de evenimente pentru entuziaștii de criptomonede. În primul rând, mult așteptata ,,Doge Day”, care promite ascensiunea și mai înverșunată a monedelor meme Dogecoin20 și Slothana. 

De asemenea, în aprilie este programată lansarea Dogecoin20. Aceasta va avea loc pe 20 aprilie, în aceeași zi cu ,,Doge Day”. DOGE20, care a fost promovat ca o actualizare finală a Dogecoin, a devenit viral în câteva zile de la lansare și a atins ținta de 10 milioane de dolari.

În al doilea rând, luna aprilie va fi marcată și de evenimentul unic din domeniul criptomonedelor - înjumătățirea Bitcoin. Din categoria altcoin, criptomonedele pun accent pe utilitate și inovație. Două proiecte mari din această categorie, care vor să valorifice nebunia ce urmează din jurul reducerii în jumătate a Bitcoinului, sunt 5thscape ($5SCAPE) și eTukTuk ($TUK).

5thScape și eTukTuk -  proiectele care vor lua cu asalt domeniul monedelor virtuale

Nu în zadar am menționat de aceste două proiecte. Criptomoneda VR de la 5thScape este și ea în tendințe. Reamintim că proiectul 5thScape este constituit dintr-un ecosistem VR și AR. Acesta pune la dispoziția utilizatorilor hardware VR avansat, jocuri hiperrealiste, un centru descentralizat pentru creatori și nu în utimul rând, venituri pasive prin mizare.

Epic Cricket Arena, Immersive Kickoff, jocuri de curse precum Thrust Hunter și jocuri de luptă precum Cage Conquest sunt doar câteva dintre jocurile prezente în platformă. Dezvoltatorii proiectului vin, de asemenea, cu noi surprize pentru comunitatea 5thScape. 

În proces de dezvoltare se află o cască VR cu imagini clare, comenzi ușor de înțeles pentru mișcare și un design confortabil. Modificările se realizează cu scopul de a crea o gamă largă de jocuri. În plus, este în curs de dezvoltare și un scaun VR ergonomic, care va oferi o experiență unică de joc.

Ecosistemul VR va fi alimentat de criptomoneda 5SCAPE. Utilizatorii vor primi recompense de miză și acces nelimitat la conținutul 5thscape. Luând în considerare ascensiunea domeniul jocurilor VR, putem afirma cu încredere că 5thScape a făcut alegerea cea mai potrivită, lansându-se în această nișă. Se preconizează ca până în 2030, sectorul jocurilor VR să crească în proporție de 22, 7%.

Celălalt proiect, la fel de promițător este $TUK. După cum cunoaștem deja, proiectul este alimentat de IA și are la bază un ecosistem EV destinat economiilor în curs de dezvoltare. Specialiștii din domeniu criptomonedelor compară deseori proiectul cu Tesla, datorită scopurilor sale. 

La ora actuală, proiectul se află în prevânzare și a depășit deja plafonul de 2,6 milioane de dolari. Pasionații de criptomonede care împărtășesc aceeași viziune cu valorile și promosiunile proiectului pot accesa pagina oficială a platformei pentru a profita de oferta încă disponibilă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te