Polo sau tricou – ce tricouri pentru bărbați să alegeți?

DE Newsweek | Actualizat: 05.05.2022 - 11:23
Polo sau tricou – ce tricouri pentru bărbați să alegeți?

Bărbații poartă tricouri tot timpul anului, acestea fiind o mare parte din garderoba lor. Ce ar trebui să aleagă un bărbat elegant - un tricou obișnuit sau unul polo? Tricourile atemporale se potrivesc cu orice!

SHARE

Se poate alege un tricou simplu sau un tricou polo cu guler. Ambele stiluri sunt clasice atemporale cu o tentă sportivă. Confortabile, practice și stilate... au doar avantaje! Dar ce tip de tricou aleg bărbații?


Tricoul simplu – cum îl alegi și cum îl porți?


Tricoul tradițional de bază este de obicei un tricou simplu pentru bărbați, într-o singură culoare. Croiala ajustată și materialul de bună calitate te vor face să te simți în largul tău în orice situație. Aceste tipuri de tricouri bărbați pot fi combinate cu cămăși în carouri sau alte imprimeuri și cu jachete. Alegând o astfel de ținută, vei arăta întotdeauna îngrijit - când te întâlnești cu prietenii, când ieși la o plimbare romantică sau în timpul unei sărbători în familie.

Stilul casual este, mai presus de toate, despre confortul purtării hainelor, așa că merită să te concentrezi pe soluții dovedite. Un tricou pentru bărbați poate fi baza pentru crearea unei ținute business unice – asortează-l cu o jachetă și blugi sau pantalonii chino preferați și vei crea ținuta perfectă, care va funcționa bine și în timpul activităților planificate imediat după orele petrecute în birou.

Tricoul simplu pentru bărbați cu imprimeuri este unul dintre cele mai alese articole de modă. Materialul colorat sau discret, cu un imprimeu sub formă de grafică interesantă sau o inscripție minimalistă funcționează bine în fiecare zi. Tricoul imprimat arată bine în combinație cu treninguri sau blugi și hanoracul tău preferat. Alege pantofi sport comozi și bucură-te de stilul casual streetwear în fiecare zi! Nu uita nici de femeile din viața ta și  verificați tricouri damă pe Answear. 

Tricoul polo – o doză de eleganță în fiecare ținută


Tricoul polo pentru bărbați este o îmbrăcăminte „must have”. De ce? Combină tot ce este cel mai important în modă - eleganță, lejeritate și libertate! Cel mai mare avantaj al acestei părți a ținutei bărbătești este că poate fi purtată pentru sport, stil casual și formal. Un tricou polo din material bun combinat cu o jachetă arată original și elegant. Ce tricou să alegi pentru a obține aspectul pe care ți-l dorești? 

În prezent, pe piață există o mulțime de tricouri polo într-o varietate de culori și țesături. Dacă vei cumpăra un tricou dintr-un material, de exemplu bumbac sau o țesătură cu adaos de țesături sintetice, nu vei comite nici o greșeală. Bărbații subțiri vor arăta grozav în tricourile polo subțiri din bumbac, bărbații care poartă mărimi mai mari ar trebui să aleagă un tricou polo pentru bărbați din bumbac ceva mai gros.

 

În ceea ce privește culoarea, există multe posibilități. Tricourile polo vin de obicei într-o singură culoare, ceea ce nu înseamnă că nu te poți juca cu culorile. Dar este recomandat să îl asortezi cu culoarea pantofilor sport, așa cum vei găsi pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/pantofi-sport-si-tenisi.

Unul dintre cele mai la modă modele este cel roz. În cazul acestui tip de tricou nimeni nu va spune că nu este potrivit ca un bărbat să poarte roz!

 Dimpotrivă! Dacă mergi la o întâlnire cu prietenii sau la o petrecere pe plajă în polo roz, toată lumea va crede că ții cont de tendințele în modă. Cu toate acestea, dacă nu îți place să atragi prea mult atenția și vrei să porți o jachetă peste, alege culori mai nobile - negru, verde, bleumarin. Pentru vară, alege albastru, bej sau o nuanță deschisă de gri. Poți găsi și tricouri polo într-o versiune cu model - cu toate acestea, aceasta este în primul rând o opțiune casual.

Articol de la partener.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te