Memecoin-urile care captează atenția investitorilor cu rezultatele lor extraordinare (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 16.05.2024 - 16:52
Memecoin-urile care captează atenția investitorilor cu rezultatele lor extraordinare Foto: crypto.com

Memecoin-urile sunt în continuă creștere și atrag tot mai mulți investitori.

SHARE

Sealana a adunat jumătate de milion de dolari în doar 7 zile de la începutul pre-vânzării, Shiba Inu se clasează pe locul 3 printre cele mai tranzacționate monede din lume, iar Slothana a crescut cu peste 200% de la începutul listării pe Raydium.

Detalii Sealana 

De ce este proiectul Slothana atât de căutat?

Slothana este un alt memecoin prezent pe Solana, care demonstrează interesul sporit al iubitorilor de crypto pentru token-urile cu tematică meme. Acest lucru poate fi observat prin rezultatele impresionante înregistrate de proiect în prima perioadă a apariției acestuia pe piață.

În primele ore după lansare s-au adunat peste 500.000$ pe platforma Slothana, astfel fiind un subiect de discuții în domeniul criptomonedelor. Listarea memecoin-ului pe CoinMarketCap, un instrument de analiză a datelor crypto, a sporit de asemenea notorietatea platformei și a contribuit la creșterea atractivității acesteia.

Proiectul este în proces de transformare. Deși prețul stabilit în pre-vânzare este accesibil, echipa din spate a activat un mecanism de ardere a token-ului, pentru creșterea potențială a prețului. Prin urmare, investitorii cumpără $SLOTH cu prețul actual, dar acesta nu va rămâne constant, ba chiar poate crește considerabil. 

Cu o creștere de peste 250%, un $SLOTH ajunge la prețul de 0,042$, fiind unul foarte promițător pentru perioada de pre-vânzare. Valoarea token-ului Slothana a adunat peste 80 de milioane de dolari și a depășit alte memecoin-uri de pe piață. Aceste înregistrări i-au consolidat locul pe lângă celelalte memecoin-uri virale.

Toți acești factori fac proiectul Slothana unul intrigant și aparent optim pentru investiții chiar și în pre-vânzare. În urma achiziției, memecoin-ul poate fi vândut cu prețul caracteristic perioadei alese de primul utilizator. 

Cumpără Slothana

Criptomoneda meme Sealana bucură investitorii cu reușitele sale

Sealana este memcoin-ul care a apărut în pre-vânzare relativ recent, dar care a reușit deja să înregistreze rezultate remarcabile. În câteva ore a adunat 100.000$, iar peste o săptămână de la anunțarea pre-vânzării suma acumulată din investiții pe site-ul Sealana arăta peste 500.000$. 

Dezvoltatorii memecoin-urilor de pe blockchain-ul Solana, cum ar fi Sealana și Slothana, se concentrează pe creșterea cantității token-urilor doar prin integrarea subiectului meme-urilor și a umorului din spatele acestora. Acest factor le-a adus ambelor criptomonede sume enorme într-un termen scurt. 

Token-urile Sealana pot fi achiziționate pe site-ul oficial al acestei criptomonede, utilizând cardul de credit/debit, ATH sau USDT, la un preț de 0,022$ per $SEAL. Suma adunată la moment depășește 969.000$, un număr promițător pentru o criptomonedă fără utilitate, dar cu un potențial atât de mare. 

Cumpără Sealana

Sealana își crește cifrele chiar și pe rețelele sociale, iar pe pagina de YouTube „My Financial Friend” au apărut speculații despre posibila creștere înzecită a valorii token-ului Sealana. Acest lucru se poate întâmpla odată cu listarea criptomonedei pe blockchain.

Memecoin-ul Sealana se află încă în pre-vânzare, ceea ce înseamnă că oricine poate investi în $SEAL cu suma actuală, care este mai mică decât cea care se va anunța în listarea pe piață. Odată cu sfârșitul perioadei de pre-vânzare investitorii vor vedea în portmoneele digitale roadele investițiilor lor.

Shiba Inu revine cu creșteri promițătoare

Memecoin-ul Shiba Inu se numără printre liderii criptomonedelor cu tematică meme. Acesta revine pe piață cu o creștere de 8% a token-ului $SHIB și este pregătit să crească investițiile.

Acum, prețul de tranzacție al criptomonedei este de 0,0000233$, iar dezvoltatorii proiectului au ca scop revenirea la normal a platformei. Shiba Inu a fost supus unor pierderi, dar creatorii au reușit să readucă valoarea memecoin-ului și sunt încă în proces de reabilitare. 

Cu toate astea, în doar 24 de ore, tranzacționarea token-ului SHIB a crescut cu peste 140%, ceea ce înseamnă că peste 400 de milioane de dolari au fost investiți în această platformă. Pasionații de criptomonede meme pot urmări aceste date pe CoinMarketCap, pentru a face concluzii cu privire la eficiența investirii în memecoin-ul Shiba Inu.

Utilitatea acestuia oferă o siguranță sporită internauților în posibilitatea de a crește investițiile pe care le fac în SHIB. Avantajul dat este doar unul din cele pe care le deține memeoin-ul cu câinele japonez pe interfață. Shiba Inu oferă și posibilitatea de a schimba tokenul SHIB pe varianta sa nativă ShibaSwap, dar și să mizeze token-uri SHIB pentru a câștiga dobânzi. 

Acest ecosistem creat de dezvoltatorii Shiba Inu oferă investitorilor posibilitatea de a contribui la evoluția platformei, acesta fiind scopul inițial urmărit de la crearea criptomonede.

Criptomonedele cu tematică meme sunt în continuă căutare și au efecte pozitive pentru cei care decid să cumpere token-urile la un preț accesibil. Sealana, Slothana și Shiba Inu sunt memecoin-urile care mișcă piața crypto în anul 2024, iar internauții interesați pot achiziționa oricând SEAL, SLOTH sau SHIB.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te