VIDEO Un zugrav i-a tăiat gâtul unei cliente: „Ne-am certat. A fost nemulțumită de lucrare”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 03.07.2023 - 09:18
Un zugrav i-a tăiat gâtul unei cliente: „Ne-am certat. A fost nemulțumută de lucrare” - Foto: presasm.ro

Un zugrav i-a tăiat gâtul unei cliente de 48 de ani cu un cuter profesional. Arestat preventiv pentru omor, bărbatul a mărturisit ”am ucis-o din neatenție, ne-am certat. A fost nemulțumită de lucrare”.

SHARE

Tribunalul din Satu Mare a decis arestarea preventivă a lui Mihai Csaki, un zugrav din Satu Mare care și-a ucis clienta, pe Luminița (48 de ani). Acesta va merge după gratii pentru următoarele 30 de zile, începând cu data de 02.07.2023, până la data de 31.07.2023, inclusiv.

Reținut de polițiști, zugravul a spus, cu subiect și predicat, de ce a recurs la acest gest de o gravitate extremă, să îi taie gâtul clientei sale, lăsând-o să moară într-o baltă de sânge.

Acesta i-a mai reabilitat apartamentul victimei în urmă cu cinci ani, așa că tot el a fost cel căutat de către Luminița. Doar că de această dată victima nu ar mai fi fost mulțumită de calitatea lucrărilor, așa că i-a reproșat acest lucru.

Meșterul criminal a refuzat să îi dea banii înapoi, iar atunci victima a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul. Acela a fost momentul (sâmbătă, ora 17.20) în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuțit utilitar (cuter) și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge, informează presasm.ro.

Citește și: VIDEO Petrecere cu focuri de armă și doi morți și 28 de răniți. Criminalii sunt liberi

Un zugrav i-a tăiat gâtul unei cliente

”Am ucis-o din neatenție, ne-am certat. A fost nemulțumită de lucrare. Mi-a tot reproșat că nu e bună lucrarea, că are avocat, că voi plăti de cinci ori înapoi.

Trebuia să termin lucrarea într-o lună, am terminat-o într-o lună și jumătate.

Îmi pare rău, am luat o viață de om, cum să nu îmi pară rău. Acum cinci ani când i-am reabilitat apartamentul nu a spus nimic, ne-am înțeles. Soția mea nu știa nimic, nu i-am spus nimic”, a declarat Mihai Csiki.

Citește și: Bărbatul care ar fi ucis o copilă de 12 ani și a ascuns-o în canapea, capturat. A zis motivul crimei

Criminalul și-a schimbat hainele pline cu sânge și le-a aruncat într-un container de lângă garajul său din Cartierul Micro 14.

Anchetatorii din cadrul Poliției Satu Mare, coordonați de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, au reușit să îl identifice și să îl rețină în timp record pe ucigașul Luminiței, femeia de 48 de ani găsită moartă sâmbătă, cu gâtul tăiat, în propriul său apartament din Cartierul Micro 14.

Zugravul și soția sa erau prieteni cu femeia ucisă

Zugravul care i-a reabilitat recent apartamentul victimei a sunat pe 1 iulie, în jurul orei 18.45, la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, spunând că a găsit-o pe Luminița cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă.

Varianta spusă polițiștilor și procurorilor de către criminal și de către soția lui, venită și ea la locul crimei, a început să se clatine din primele minute.

Aceștia au susținut că au tot încercat să o sune pe Luminița încă de la primele ore ale zilei, doar că nu a răspuns.

”Îngrijorat” de faptul că nu răspunde apelurilor repetate, bărbatul a intrat în apartament, unde a găsit-o pe victimă.

Doar că povestea a fost spulberată de către unii martori, care au auzit-o pe victimă strigând ”lasă-mă, lasă-mă”, în jurul orei 17.20, semn că femeia era în viață la acea oră și nu avea cum să nu răspundă unor eventuale apeluri telefonice efectuate anterior, pe parcursul zilei.

De altfel, bărbatul a afișat o stare de nervozitate excesivă, la fel și soția acestuia, ajunsă și ea la fața locului și care părea să știe – în mod ciudat – foarte multe date.

După ce a fost luat la întrebări de către anchetatori, bărbatul s-a pierdut în unele detalii, așa că nu a fost decât o chestiune de timp până când acesta a cedat și a început să le spună oamenilor legii ce a făcut.

Rămâne de văzut dacă soția individului a fost sau nu implicată, respectiv dacă știa ce a făcut soțul acesteia.

Rămâne de văzut, de asemenea, care a fost cu adevărat mobilul crimei.

Din câte se pare, totul ar fi pornit de la un conflict spontan, legat de bani, cele două părți nereușind să ajungă la un numitor comun legat de suma pe care victima ar fi trebuit să i-o dea criminalului, care i-a reabilitat recent apartamentul. Ar fi izbucnit o dispută, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și i-ar fi tăiat gâtul.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te