VIDEO Mutu, chef cu alcool și bani la maneliști. Însoțit de un personaj în conflict cu Nuțu Cămătaru

DE Alexandru Pop | Actualizat: 23.12.2022 - 19:02
Adrian Mutu - Foto: Gsp

Adrian Mutu a petrecut cu mare fast într-un restaurant din Capitală, alături de maneliști și șefi de galerie.

SHARE
Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, s-a distrat în compania unui cântăreț de manele, pe care l-a răsplătit pentru dedicațiile făcute.

Citește și: VIDEO Imagini spectaculoase cu un râs care înoată în lacul Bicaz: Nu a fost deranjat că e filmat

Noaptea trecută, pe TikTok au început să circule câteva videoclipuri filmate într-un restaurant din Capitală.

Mutu, petrecere cu interlopi

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, este „flancat” de Ionuț Voicu, delegatul echipei, și de Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul galeriei. În fața „Briliantului” stă Gigi „Corsicanu”, alt șef al ultrașilor giuleșteni.

La masă cu aceștia se află cântărețul de manele Narcis de la Bărbulești, care le face dedicații celor de față.

Citește și: FOTO Singurul român care a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal. A refuzat-o pe Real Madrid

„Pentru «Briliantul» României, pentru viața noastră, pentru Adrian”, spune artistul, în timp ce Adrian Mutu îl filmează. La un moment dat, „Briliantul” îi întinde câteva bancnote, potrivit gsp.ro. care a publicat fotografii și video.

Nuțu Cămătaru s-a bătut cu Corsicanu

Corsicanu a avut un conflict cu Nuțu Cămătaru, așa cum povestește acesta din urmă într-o carte.
 
„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile. Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a povestit Nuțu Cămătaru. 
 
Citește mai multe AICI

Mai bine în pădure

Corsicanu a dat replica susținând că nimic nu e adevărat și că mai bine mort decât bătut de Nuțu. 

„Nu e adevărat ce scrie acolo. Nu m-a bătut niciodată Nuțu pe mine. Pe mine nu m-a bătut în viața lui! Dacă mă bătea vreodată, muream, nu mai trăiam! Ori eu, ori el muream atunci! Îl urmăream pe stradă și îl omoram, mă făceam haiduc, mă duceam în pădure!

Îl respect pe Nuțu Cămătaru, este șmecher adevărat, dar poate face vreo confuzie în ceea ce mă privește. Niciodată nu m-a atins cu vreun deget, nu mi-a dat o palmă sau vreun pumn! Dacă aș fi luat bătaie de la el, aș fi recunoscut. Pe stradă se mai poate întâmpla, mai dai, mai iei o bătaie, dar de la Nuțu nu am luat”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru ProSport.

Corsicanu, tovarăș cu Nelu Varga

Gigi Corscianu este unul dintre liderii de galerie ai Rapidului. În urmă cu o săptămână, Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a surprins înainte de FCSB - CFR Cluj: a venit la stadion împreună cu liderii galeriei Rapidului, Liviu Ungurean și Gigi Corsicanu.

Liviu Ungurean poreclit „Bocciu”, actualul lider al ultrașilor rapidiști, și Gigi „Corsicanu”, precedentul șef de galerie, sunt cei care l-au „flancat” pe Varga. 

Prezent în studioul Fotbal Club, de la Digi Sport, Helmut Duckadam a avut o reacție amuzantă. Întrebat de unde până unde această legătură dintre Varga și Gigi "Corsicanu" și "Bocciu", Duckadam a spus: "De la trenuri, vagoane, Rapid, CFR. Nu e același lucru?"

Abordat de jurnaliști la ieșirea de pe stadion, Varga le-a răspuns acestora, cu un zâmbet larg.c„Da, sunt fericit, normal! Eu cred că suntem în grafic. Sărbători fericite!”, a spus Neluțu Varga la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te