VIDEO Momentul în care un tânăr fură o mașină parcată lângă o trecere de pietoni. Cum a reușit

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.02.2024 - 09:48

Un bărbat care și-a lăsat mașina parcată în apropierea unei treceri de pietoni s-a trezit fără automobil. Acesta făcuse o greșeală gravă. Gestul i-a ușurat acțiunea hoțului.

SHARE

Un tânăr a trecut pe lângă o mașină, s-a urcat în ea și a plecat. Proprietarul își lăsase cheile în contact. Poliția l-a prins pe hoț, mai târziu, circulând pe străzile Bucureștiului. Nu avea permis de conducere.

Acum se află în arest. 

Momentul în care un tânăr fură o mașină parcată lângă o trecere de pietoni. Nu avea permis

Potrivit Poliției Capitalei, totul a avut loc pe 22 februarie, în jurul orei 9.30. Un bărbat a suant la 112 și a anunțat că i-a fost furată mașina. 

Mai târziu, hoțul a fost prins și reținut. Nu era singur. 

Din imagini se vede cum un bărbat cu o geantă mare traversează strada. Merge pe lângă mașină, apoi se duce și deschide portiera din stânga față fără niciun efort. În câteva clipe mașina s-a pus în mișcare.

Citește și: Fura mașini cu platforma. Doi patroni, printre victime. A fost reținut

”La data de 22 februarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Furturi de Autohevicule au reținut doi bărbați, în vârstă de 22, respectiv 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 22 februarie 2024, un bărbat sesiza faptul că i-ar fi fost sustrasă mașina parcată la o adresă din Sectorul 3.

În urma cercetărilor efectuate, polițiști din cadrul Secției 11 Poliție au depistat în trafic, în aceeași zi, autoturismul în cauză, acesta fiind condus de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în mașină se mai afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani.

Cei doi au fost imobilizați și conduși la audieri, cazul fiind preluat de către Serviciul Furturi de Autohevicule.

Citește și: Trei frați au „dat lovitura”: Au furat piese auto de 2,2 milioane lei, în doar câteva săptămâni

Din cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani ar fi sustras mașina în jurul orei 09.30, folosind cheia adevărată care se afla în contact, apoi ar fi condus fără a poseda permis de conducere.

Ulterior, în aceeași zi, acesta ar fi încredințat-o tânărului de 22 de ani, deși cunoștea că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, moment în care a fost depistat în trafic, de către polițiști.

La data de 22 februarie 2024, în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în vârstă de 36 de ani, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar față de celălalt bărbat, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autohevicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te