VIDEO Interlopii David Spaniolu, Bebe Nebunu și Beta, săltați de poliție după o reglare de conturi

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 12.04.2023 - 13:38

A fost reglare de conturi între interlopii din clanul Ștoacă și un rival al acestora din București. Fiul lui Nicu Spaniolu, liderul grupării de interlopi, și alți patru complici au intrat peste om în casă. Acum sunt arestați.

SHARE

Interlopii din clanul Ștoacă au fost săltați de poliție și reținuți, ulterior arestați, după o reglare de conturi. Fiul liderului grupării și alți patru complici sunt acuzați că au intrat peste un rival în casă, l-au amenințat și tăiat cu cuțitul și i-au furat 400 de lei. 

Victima a fost dusă la spital. 

Reglare de conturi în stil mafiot, în București

”La data de 11 aprilie 2023 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale Sector 5 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară în București, la adresele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Citește și: Bătaie în trafic: Agresorul, mai tânăr, a rămas fără bâta din portbagaj și a fugit

În fapt, în noaptea de 4 martie 2023, polițiștii Secției 24 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că trei persoane, profitând de faptul că ușa imobilului nu era asigurată, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat prin folosirea forței, agresându-l fizic cu un obiect tăietor-înțeptor, dar și a mai multor obiecte contondente, reușind astfel să sustragă suma de 400 de lei. 

 

 

La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale- Sector 5, iar persoana vătămată a fost transporată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

În urma cercetărilor au fost identificați cei trei bărbați care ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, dar și un bărbat și o femeie care ar fi asigurat locul faptei. Totodată, aceștia ar fi folosit un autotursim neînmatriculat pentru a părăsi locul faptei.

Citește și: Interlopul dezvoltator Bebică Ștoacă și locotenenții săi s-au împușcat cu oamenii lui Salaman

În urma audierilor, patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, sub supravegherea Parechetului de pe lângă Judecăroria Sectorului 5”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei. 

Fiul șefului clanului Ștoacă a luat ”cu asalt” casa rivalului

Potrivit surselor Newsweek, agresorii sunt din clanul Ștoacă. A fost vorba despre o reglare de conturi. 

Este vorba despre  Costache Alexandru zis David Spaniolu (fiul lui Nicu Spaniolul liderul grupării Stoacă), Bineață Ninel zis Bebe Nebunu, Stan Florin zis Beta, Neacșu Petrică zis Sikă și Gheorghiu Maria. Femeia a așteptat în mașină câtă vreme interlopii îl băteau pe rival.

Interlopii nici nu au știut când poliția le-a deschis ușa. SAS are un sidpozitiv nou care forțează ușa și o deschide în cel mult 5 secunde. Nu face zgomot. 

Interlopii au fost arestați. TRei sunt în arest preventiv, iar al patrulea, în arest la domiciliu

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te