Urme de pantofi ale marocanului, găsite la locul unde ar fi ucis doi studenți. „E o coincidență”

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.01.2022 - 13:35
Urmele de pantofi ale marocanului, găsite la locul unde ar fi ucis doi studenți. „E o coincidență” / Kanal D

Noi detalii ies la iveală în cazul asasinatului de la Iași. Anchetatorii au descoperit urme asemănătoare încălțămintei principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, în casa de pe Moara de Vânt. Exact unde studenții au fost uciși.

SHARE

Dubla crimă de la Iași a șocat toată România. Acum, oamenii legii au găsit găsite urme asemănătoare încălțămintei principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, în casa de pe Moara de Vânt.

Citește și: Iubita cu studii la Moscova a lui Dragnea, mai tare decât Irinuca

Procurorii şi criminaliştii aşteaptă rezultate de la Bucureşti pentru a vedea dacă urmele de pe mai multe obiecte vestimentare şi încălţăminte purtate de către suspectul principal Ahmed Sami el-Bourkadi aparţin tinerilor ucişi. De asemenea, arma crimei este în continuare de negăsit.
În urmă cu doar o săptămână, marocanul a justificat urmele de pantofi cu care a mers în Italia și care sunt asemănătoare cu urmele găsite în imobilul unde au fost ucişi Youssef Ajniyah şi prietena acestuia, Vanesa Burlacu, ca fiind o simplă coincidență.

Citește și: 14 ani de închisoare pentru șeful bandei care a spart peste 400 de vile și sedii de firme

„A fost dus la Parchet ca să se ia pantofii cu care s-a dus în Italia, întrucât sunt marca Pull&Bear. Dânsul spune că nu a folosit aceşti pantofi la locul faptei, că nu s-a dus cu ei, pur şi simplu este o coincidenţă. La locul faptei au fost găsite două tipuri de urme, numai că s-a vorbit doar de aceşti pantofi Pull&Bear. Este o marcă de pantofi foarte comună, nu înseamnă că pantofii pe care îi avea inculpatul ar fi fost neapărat cei cu care s-a mers ulterior la locul faptei.

Bineînţeles, pantofii vor fi reţinuţi. Dacă sunt urme pe ei, se vor găsi, se va stabili profilul ADN şi aşa mai departe”, a precizat avocata Raluca Andrei, arată Kanal D.


Ce a declarat marocanul

Tânărul se apară în continuare și se consideră nevinovat. El a justificat în faţa procurorilor şi schimbarea înfăţişării de la momentul când camerele de supraveghere de pe aeroportul Iaşi l-au surprins cu barbă lungă, iar în Italia acesta s-a bărbierit.

Principalul suspect al uciderii celor doi iubiţi din complexul Roua - Youssef Ajniyah de 25 de ani şi iubita acestuia, Vanesa Burlacu, de 23 de ani, pare să fi avut timp la a-şi construi un alibi, unul despre care surse apropiate anchetei spun că, cel mai probabil, l-a ticluit citind, foarte atent la detalii, articolele de presă apărute zilele acestea.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.