VIDEO Un polițist a provocat un accident grav, a fugit și a vrut să dea vina pe fratele unui primar

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 16.01.2023 - 12:34

Un polițist de la Rutieră a provocat un accident rutier grav în Turnu Măgurele, județul Teleorman, tăind fața unei mașini care circula regulamentar, și a fugit de locul faptei, vrând ca amicul său din dreapta să ia vina asupra sa. Accidentul a fost surprins, însă, de o cameră.

SHARE

„La data de 13 ianuarie, a.c., ora 22.15, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au constatat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman conducea un autoturism în municipiu, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 29 de ani din comuna Ianca, județul Olt.

Citește și: VIDEO Momentul mortal în care un șofer de 21 de ani se înfige cu viteză într-un giratoriu din Sebeș

După producerea evenimentului, bărbatul în vârstă de 43 de ani ar fi deplasat autovehiculul și ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, prezentându-se ulterior la sediul Poliției municipiului Turnu Măgurele.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani și a două femei, în vârstă de 50 de ani și 47 de ani, toți pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 29 de ani, fiind transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto în vârstă de 43 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Citește și: Șeful Hell's Angels România, care plătea asasini cu droguri, prins cu sprijinul DEA și US Marshals

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis IPJ Teleorman.

Accidentul, surprins de o cameră de supraveghere. Se pare că polițistul era beat

După accident, polițistul de la Rutieră, aparent calm, în loc să sară în ajutorul victimelor sale, își mută mașina, deși, conform legii, nu avea voie, și pleacă pe  jos de la locul faptei. 

Potrivit globalteleorman.com, polițistul care a provocat accidentul este Iulian Toader, actualmente șef de post la Nenciulești, fost polițist la Serviciul Rutier și la Biroul Rutier Alexandria.

Polițistul era beat mort și a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, deoarece el știe foarte bine că dacă nu sufli și mergi la spital pentru recoltare de probe biologice nu se poate spune nici că ai refuzat prelevarea și ai șanse să și aranjezi rezultatul.

Nu ar fi prima dată când a ar scăpa de răspundere prin relații și subterfugii, a mai fost prins la braconaj, cercetat și scos basma curată.

Nu este nici prima dată când umblă beat la volan, acest lucru este cunoscut de toată lumea, dar hoțul neprins e negustor cinstit.

De această dată pare că este sfârșitul carierei acestui polițist, pentru că este vorba despre un accident rutier cu trei victime.

Toader a lovit o mașină în Turnu Măgurele, după ce că era beat, a mai și părăsit fața locului. S-a întors mai târziu la sediul Poliției Turnu Măgurele, unde a încercat să spună că a fost altcineva la volan, dar nu a ținut "vrăjeala". Agenții de la Turnu Măgurele tot l-au dus la spital pentru a i se lua sânge pentru alcoolemie. 

Pe locul din dreapta s-ar fi aflat fratele primarului din satul Plosca, județul Teleorman, care ar fi acceptat să spună că a fost el la volan, dar până a aflat că este pasibil de dosar penal.

În acest moment polițistul se află într-o situație fără ieșire, cu trei fapte penale grave în palmares: părăsirea locului accidentului și alcoolemie la volan, chiar dacă nu a suflat în aparat, vătămare corporală din culpă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te