Un polițist a fost bătut la spital și amenințat cu moartea la sediul Poliției de către un șofer băut

DE Alin Crișan | Actualizat: 19.06.2023 - 20:58
Polițist în misiune, imagine cu caracter ilustrativ - Foto: INQUAM Photos/ Virgil Simonescu

Un polițist din județul Satu Mare a fost lovit din senin și amenințat cu moartea de către un șofer pe care l-a prins în trafic în timp ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul este judecat în prezent și urmează să își afle pedeapsa.

SHARE

Agresorul conducea autoturismul marca Peugeot pe strada Turului din Negreşti-Oaş, în autoturism aflându-se încă două persoane, respectiv concubina şi fiica acestuia. 

Un polițist a fost bătut la spital și amenințat cu moartea la sediul Poliției de către un șofer băut

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică i s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest, însă conducătorul auto nu a suflat suficient în aparatul alcooltest, motiv pentru care i s-a adus la cunoştinţa acestuia faptul că urmează să fie condus la Spitalul Negreşti Oas, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, lucru cu care a fost de acord.

Citește și: VIDEO Polițist făcut „KO” de un român la Milano. Agresorul se luase la bătaie în trafic

Pentru acest fapt a fost condus la Spitalul Negreşti Oas, unde în prezenţa personalului medical a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

Totodată, șoferul a intenţionat să părăsească unitatea spitalicească fără acordul organelor de poliţie, astfel că, la ieşirea din unitate, în holul Unităţii de Primiri Urgenţe, de faţă cu personalul medical şi poliţistul local, fără nici un motiv sau să fie provocat în vreun fel, l-a lovit cu pumnul în faţă în partea stângă pe agentul de poliție, care a fost nevoit să-l încătuşeze, având în continuare o atitudine agresivă, adresându-i injurii şi ameninţări cu moartea polițistului.

De asemenea, după ce șoferul a fost dus în cătușe la Sediul Poliției Negreşti-Oas, acesta a avut o atitudine recalcitrantă faţă de agentul de politie aflat în executarea atribuţiilor de serviciu, căruia i-a adresat ameninţări cu moartea.

Citește și: Al Pacino „face istorie”: A devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. E pe urmele lui De Niro

Martorii au precizat că șoferul l-a insultat şi ameninţat cu moartea în repetate rânduri pe polițist, spunând că se jură pe familia lui că îi va aplica 25 de lovituri de cuţit în inimă, creându-i o stare de temere, iar ameninţările cu moartea au continuat şi pe parcursul deplasării de la spital şi până la sediul poliţiei, dar şi ulterior la sediul poliţiei.

Din raportul de expertiză medico-legal a reieșit că polițistul prezintă o leziune traumatică care s-a putut produce prin lovire cu corp dur. Leziunea traumatică necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare de la data producerii şi nu a pus în primejdie viaţa victimei, potrivit presasm.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te