Un interlop din clanul lui Sile Pietroi a scuipat & înjurat o polițistă după ce a blocat-o în trafic

DE Adrian Costin | Actualizat: 14.05.2021 - 18:43
Un interlop din clanul lui Sile Pietroi a scuipat și înjurat o polițistă după ce a blocat-o n trafic Foto: cancan.ro

Unul dintre cei mai temuți membri ai clanului lui Sile Pietroi din Giurgiu, Costel al lui Dobrogeanu, a blocat în trafic mașina în care se afla o polițistă.

SHARE

Constantin Stăncună, zis și Costel al lui Dobrogeanu a terorizat ani la rând oamenii din Giurgiu.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, prins cu permis fals de Ucraina la fel ca Florinel Coman, a fost condamnat

Cu mai mult timp în urmă, unul dintre săteni ar fi fost bătut cu bestialitate, cu biciul, de față fiind alte câteva zeci de persoane, din declarațiile victimei. De teamă, nu s-a depus la acea vreme nicio plângere la poliție.

Citește și: Răzbunarea lui Borcea: A închis firmele unde era partener cu fosta soție. Îi dă pensie 10.000 €/lună

De asemenea, există informații potrivit cărora interlopul ar deține o fermă ilegală de porci chiar la marginea comunei.

Cel care are grijă de fermă este obligat să muncească precum un sclav, spune chiar mama acestuia, care este bolnavă și nu se poate ridica din pat. 

Costel al lui Dobrogeanu a scuipat și înjurat o polițistă

Constantin Stăncună se afla acum câteva zile într-unul din sensurile giratorii de la Călugăreni, Giurgiu. 

La un moment dat, acesta i-a luat fața unei alte mașini, iar cea care conducea a fost nevoită să frâneze brusc și a claxonat. Nervos, Costel a oprit mașina sa în sensul giratoriu, a blocat autoturismul din spate, apoi s-a dat jos și s-a dus peste șoferului mașinii din spate, o polițistă care se afla în timpul liber.

Femeia, agent de poliție în cadrul IPJ Giurgiu, a fost scuipată și înjurată de interlop, dar nu a depus plângere împotriva agresorului.

Cu toate acestea, a fost deschis un dosar penal pe numele lui Stăncună, probe fiind imaginile înregistrate de o cameră video. 

„La data de 5 mai a.c., ora 15.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 5, într-un sens giratoriu din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, este un scandal.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că unei tinere, de 21 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, din direcția București către Giurgiu, nu i-a fost acordată prioritate de trecere, la intersecția cu DJ 411, prevăzută cu sens giratoriu, de un bărbat, de 58 de ani, din municipiul București.

Pentru a evita impactul cu acesta, tânăra în cauză ar fi frânat, concomitent acționând sistemul de avertizare sonoră al autoturismului, moment în care, conducătorul auto ar fi oprit autoturismul în mijlocul intersecției și, împreună cu pasagerul din mașina sa, un tânăr, de 25 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, ar fi coborât apropiindu-se de celălalt autovehicul.

În acel moment, ar fi coborât și tânăra din autoturism, iar, în urma unui schimb de replici, aceasta ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței de către tânărul de 25 de ani.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform HG 1391/2006, cu amendă de 580 de lei, fiindu-i aplicată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu, conform cancan.ro .

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te