Un german i-a furat mașina unui taximetrist român în Spania, l-a târât pe asfalt, apoi s-a dat răpit

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 24.01.2023 - 10:43
Un german i-a furat mașina unui taximetrist român în Spania, l-a târât pe asfalt, apoi s-a dat răpit Foto: Facebook

"Un jaf suprarealist", au titrat jurnaliștii spanioloi, după ce polițiștii dezvăluit întreag pățanie a unui taximetrist român jefuit de un german care a încercat să fugă cu taxiul în Franța.

SHARE

Un taxi din Barcelona, condus de un german de 29 de ani, care nu vorbea catalană sau spaniolă, a stârnit curiozitatea polițiștilor Mossos d'Esquadra la un control de la ieșirea de pe autostrada AP-7, în apropiere de granița cu Franța. Povestea a început însă pe aeroportul El Prat cu câteva ore înainte.

Germanul tocmai aterizase pe aeroportul El Prat din Barcelona și, de acolo a plecat cu un taximetrist român. Când au ajuns la La Jonquera, taximetristul a oprit la o benzinărie ca să alimenteze. S-a dus să plătească și când s-a întors la mașină, l-a găsit, însă, pe german stând pe scaunul șoferului cu ușile închise. Românul a încercat să-l scoată din mașină, însă germanul a reușit să plece din benzinărie.

Taximetristul român s-a prins de mașină și a fost târât câțiva metri, până când a căzut la pământ. Din fericire, s-a ales doar cu zgârieturi și răni ușoare, relatează CLM24.

Citește și: Jumătate din Poliția Oradea, audiată în dosarul beizadelei Micula: L-au ajutat să se dea polițist

Prins de polițiști la un control, germanul a zis că a fost răpit

Un alt client al benzinăriei a văzut ce s-a întâmplat l-a luat pe român și a plecat în căutarea mașinii, dar nu au mai găsit-o. Așa că au mers la secția de poliție Mossos de la Jonquera, unde românul a spus ce s-a întâmplat.

În același timp, la un control rutier, unde a fost oprit și germanul, a apărut și bărbatul care l-a însoțit pe șoferul român de taxi și a explicat polițiștilor care-l opriseră ce s-a întâmplat. Germanul a susținut că a fost răpit și că a furat taxiul cu puțin timp în urmă de la benzinăria de la intrarea în La Jonquera.

Polițiștii l-au arestat pe german după ce au făcut toate verificările posibile, pentru infracțiunile de tâlhărie și furt de vehicul cu intimidare și vătămare ușoară.

4. -imagine fara descriere- (un-jaf-suprarealist--in-spania--taximetrist-roman--seara-de-cosmar-dupa-ce-a-oprit-intr-o-benzinarie-ce-a-putut-sa-i-faca-clientul-german-3.jpg)

Conform presei spaniole, reședința hoțului lui este în Germania. Oamenii legii  investighează  și modul în care a ajuns pe aeroportul El Prat și care au fost intențiile lui când a luat taxiul.

Șoferul român, în vârstă de 50 de ani, a fost transferat la un centru medical pentru a fi examinat, dar rănile sunt ușoare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te