Un bărbat drogat a furat o mașină de curierat și a gonit pe șosea cu poliția pe urme

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 28.08.2023 - 12:34
Un bărbat drogat a furat o mașină de curierat și a gonit pe șosea cu poliția pe urme - Foto: Arhiva / imagine cu caracter ilustrativ

Urmărire ca în filme, ieri după-amiază, după ce un bărbat drogat a furat o maşină în municipiul Timişoara. Profitând de neatenţia unui curier care îşi lăsase automobilul deschis cu cheia în contact, individul de 30 de ani a demarat în trombă.

SHARE

Drogurile i-au dat destulă adrenalină unui bărbat de 30 de ani din Timișoara încât să fure duba unui curier și să gonească cu ea prin oraș. Totul, având pe urmele sale și mașinile polițiștilor.

S-a drogat și a furat o dubă de curierat

Imediat, agenţii au plecat în urmărirea acestuia. Când a văzut că este urmărit Poliţie, individul a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie. În timpul cursei nebune prin oraş, un coleg de-ai curierului a localizat autoturismul prin GPS şi a încercat să-l dea jos din maşină pe individ.

În acel moment, făptaşul a băgat în marşarier, a lovit alte trei autoturisme, dar şi pe bărbatul care a încercat să îl oprească. Acesta a fost prins în cele din urmă şi testat cu aparatul drugtest, şi a reieşit că acesta consumase amfetamină.

Păgubit: L-a izbit de maşina aia, a continuat să meargă cu spatele cu uşa ruptă, până acolo... şi de acolo s-a dus în faţă.

Potrivit poliţiştilor, un livrator de la o pizzerie din Timişoara se pregătea, sâmbătă după-amiază, să facă o livrare când şi-a dat seama că i-a fost furată borseta în care ţinea cheile de la maşină. Un necunoscut s-a urcat în maşina livratorului şi a pornit pe mai multe străzi din sudul oraşului. Patronul pizzeriei a fost cel care a văzut întreaga întâmplare şi a sunat imediat la Poliţie.

Citește și: Interlopul Robert Nica, reținut după ce a îndoit mașinile polițiștilor și a rănit un bărbat

Mai multe echipaje de poliţişti au pornit în urmărirea bărbatului care furase maşina. El a ajuns la un moment dat în comuna Giroc de lângă Timişoara, apoi s-a întors în oraş. La un moment dat, bărbatul care furase maşina s-a intersectat cu un alt livrator de la aceeaşi pizzerie şi care aflase deja ce s-a întâmplat.

Livratorul a reuşit să deschidă portiera hoţului şi a încercat să îl tragă afară pe acesta din maşină, însă el a demarat în marşarier, lovind o maşină şi în acelaşi timp l-a rănit pe livratorul, în vârstă de 48 de ani, care încerca să îl oprească. Apoi, în goana maşinii a mai lovit alte două autoturisme parcate, iar în final s-a oprit cu maşina într-un stâlp.

Polițiștii au reperat autoturismul sustras pe strada Pepinierei bărbatul, la observarea agenților de poliție abandonându-l. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, la scurt timp fiind imobilizat și identificat un tânăr în vârstă de 30 de ani bănuit de comiterea faptei.

După ce l-au testat, poliţiştii au aflat că bărbatul consumase amfetamină, înainte de a fura maşina livratorului. Bărbatul a fost preluat de agenţi, iar livratorul rănit a fost transportat la spital.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te