Trei interlopi din București, arestați după ce au ucis un om. Victima își apărase soția

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 13.02.2024 - 09:33
Trei interlopi din București, arestați după ce au ucis un om Foto: Digi 24

Un bărbat de 41 de ani a fost ucis de trei indivizi în timpul unei petreceri la un hotel din Dâmbovita. Victima își apărase soția. Agresorii sunt cunoscuți în lumea interlopă din București. La petrecerea respectivă au participat și vedete cunoscute în țară.

SHARE

O petrecere la un hotel din Dâmbovița s-a terminat rău. Trei indivizi, fiii celei ce se prezintă drept vrăjitoarea Sidonia, clarvăzătoare și tămăduitoare, și ai lui Fabian Marin, cunoscut personaj din lumea interlopă a Capitalei, au ucis un bărbat.

Victima ar fi sărit să-și apere soția, pe care frații ar fi jignit-o.

Trei interlopi din București, arestați după ce au ucis un om. Victima își apărase soția

Cei trei frați, Luis de 19 ani, Armando de 24 și Laurențiu, zis Solomon, de 32 de ani, susțin că victima i-ar fi atacat.

Procurorii spun că victima, Sorin Anghel, ar fi fost atacată cu mai multe lovituri de cuțit, fapt ce a dus la decesul său.

Conform rezultatelor autopsiei, medicii legiști au constatat că victima, Sorin Anghel, a fost lovită nu doar cu cuțitul, ci și cu mai multe obiecte contondente. Momentan, arma crimei nu a fost găsită.

Citește și: Interlopii din clanul Caranii, săltați de DIICOT, în ”Ziua Z”. Cum luptau pentru ”supremație”

Anghel, care era angajat într-o firmă de protecție și pază, a intervenit în apărarea soției sale, care ar fi fost insultată de către frați.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie. 

Evenimentele s-ar fi produs în jurul orei 2:00. După comiterea crimei, cei trei bărbați au plecat cu o mașină și au încercat să se ascundă, fiind găsiți de către polițiști la o cabană din apropiere.

Potrivit Antena 3, la petrecerea din hotelul de patru stele din zona Padina  participau și mai mulți artiști, printre aceștia Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. 

Apărătorul inculpaților invocă prezumția de nevinovăție.

„Nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, sunt integrați social, au familii, au surse legale de existență”, a declarat avocatul Ionuț Mateescu, potrivit Protv.

Luis, Armando și Solomon fac parte însă dintr-o familie vizată de multă vreme de anchete penale. Printre acuzațiile aduse clanului sunt infracțiuni comise cu violență, cămătărie, șantaj și trafic de droguri.

În timpul investigațiilor, s-a constatat că frații Marin au fost implicați în alte activități infracționale în trecut, inclusiv infracțiuni cu violență, cămătărie, șantaj și trafic de droguri.

Laurențiu Marin, considerat a fi cel mai implicat în incident și presupus că ar fi deținut arma crimei, a fost găsit și el rănit în momentul arestării, cu o plagă în zona abdomenului. Avocatul suspecților a invocat prezumția de nevinovăție, subliniind că aceștia nu au antecedente penale și sunt integrați social.

Citește și: Adolescent de 16 ani, înjunghiat chiar de sora sa pentru că făcea zgomot când se juca pe PlayStation

Ce antecedente au agresorii 

Laurenţiu Marin, zis Solomon Fabian urmează să împlinească 33 de ani. A fost săltat de Poliţie şi in aprilie 2022 pentru înşelăciune. Pe lângă faptul că instanţa nu a admis propunerea de arestare preventivă, două luni mai târziu, la cererea Parchetului, instanţa a dispus ridicarea sechestrului pus anterior.

George Armando Marin, zis Armando Fabian, urmează să împlinească 25 de ani. Poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au dispus începerea urmăririi penale in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii port sau folosirea fara drept de obiecte periculoase constând că, în 2015, suspectul a fost depistat la liceu, având asupra sa un cuţit tip briceag cu lama de 10 centimetri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus renunţarea la urmărirea penală în cauză având ca obiect infracţiunea de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Când a fost audiat, acesta a declarat că înainte de a intra în curtea liceului a văzut pe jos un briceag, pe care l-a luat şi l-a băgat în buzunar, iar la scurt timp, a venit la faţa locului un echipaj de poliţie, care a găsit asupra lui briceagul în cauză, a transmis Antena 3 CNN.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te