Tânăr jefuit de 100.000 €. Unul dintre hoți a fost prins pe Aeroportul Otopeni. Încerca să fugă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 10.04.2023 - 16:17
Spărgător de locuințe Imagine cu rol ilustrativ Foto: Pixabay.com

Un tânăr din Târgu Jiu a fost jefuit de suma de bani, bijuterii și gadgeturi în valoare totală de 100.000 de euro. Hoții au intrat în apartamentul lui de unde au luat tot ce le-a picat în mână.

SHARE

Un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu, județul Gorj, a rămas fără bani și bijuterii după ce doi hoți i-au prădat casa. 

Unul dintre suspacți a fost prins pe Aeroportul Otopeni când încerca să fugă.

Tânăr jefuit de 100.000 €. Unul dintre hoți a fost prins pe Aeroportul Otopeni. Încerca să fugă

Potrivit IPJ Gorj, pe 2 aprilie, Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în locuința unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, de unde ar fi sustras bunuri și valori.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada 1-2 aprilie, mai multe persoane ar fi pătruns, fără drept, prin escaladare și forțarea unei ferestre exterioare, în locuința tânărului, de unde ar fi sustras bani, bijuterii și un telefon mobil, în valoare totală de 100.000 de euro.

Citește și: Fiul de 17 ani a ghidat hoții prin Snapchat pentru a-și jefui părinții. Au spart banii în club

În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, au fost identificați doi bărbați, de 30 și 27 de ani, din județele Vâlcea și Gorj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Pe parcursul urmăririi penale, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul de 30 de ani, din județul Vâlcea, fiind depistat pe Aeroportul Internațional Otopeni, în timp ce intenționa să părăsească țara.

În urma administrării probatoriului, la data de 9 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi bănuiți.

Ce arsenal aveau hoții în locuințe

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în județele Gorj și Vâlcea.

Citește și: Czika Laszlo ar fi dat circa o mie de spargeri în toată România

În urma perchezițiilor, la locuința bărbatului de 27 de ani a fost identificată muniție letală cu capsule nepercutate, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

La data de 10 aprilie, cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Târgu Jiu, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților și recuperării prejudiciului, scrie Gazeta de Sud.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te