Soțul Dianei Șoșoacă, anchetat după ce a lovit un polițist chemat de soția sa

DE Daniel Toșa | 13.12.2021 - 13:37
Soțul Dianei Șoșoacă, anchetat după ce a lovit un polițist chemat de soția sa/FOTO: Facebook/Diana Sosoaca

Au loc audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 care instrumentează un dosar penal pentru ultraj ca urmare a unui scandal izbucnit în casa Dianei Şoşoacă. Soţul senatoarei este acuzat că s-ar fi bătut cu poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul.

SHARE

Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Senatoarea exclusă din grupul AUR este acuzată de lipsire de libertate, după o ce o jurnalistă din Italia i-a făcut plângere la Poliţie, pe motiv că nu i-a mai permis să iasă din casă în timpul unui interviu.

„Veţi vedea cum omul nu mai are dreptul în casa lui, în cabinetul lui, în proprietatea lui să se apere, cum poliţia apără infractorii. La secţia 4 de Poliţie, când l-am întrebat pe inspectorul care se ocupa de cazul meu, mi-a spus: «doamnă, vă rog să-i iertaţi! Sunt tineri - Aveau până în 25 de ani.

Vorbeau în engleză şi am întrebat: de ce vorbiţi în engleză? de ce nu vorbiţi în italiană? Îmi spune: domnul este sârb, cel cu camera care filma, şi mai era unul înalt brunet care era turc. Că de fapt noi suntem de fapt pentru Europa de Sud-Est şi noi facem. Haideţi să vorbim în italiană!

Citește și: Elevii vor fi testați anti-COVID în zilele de marți și vineri, în loc de luni și joi. Nu e permanent

Doamna Delia Marinescu, jurnalistă română, care a intermediat interviul, nu a vrut să asigure traducerea, deşi ea era obligată să asigure acest lucru. M-am aşezat pe scaun şi am zis: voi vorbi în limba română, pentru că este limba mea şi s-au uitat la mine.

Fiţi atenţi! Ştiu şi engleză şi italiană! Dacă văd că îmi traduceţi inexact, iau atitudine! Altul a zis: «în acel caz nu se mai ia interviul».

Poftim? Cine eşti tu? Daţi-mi actele! Nu îţi dăm nimic. Suntem jurnalişti de la Rai Uno! Sunăm la Poliţie”, a declarat Diana Şoşoacă.

Citește și: Vaccinarea obligatorie pentru anumite profesii, decisă în Germania

Incidentul a avut loc vineri seară. În momentul în care o echipă de jurnalişti din Italia a venit în casa senatoarei pentru a face un interviu cu aceasta, lucrurile au degenerat în casa sa, susţine Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă s-a enervat și a sunat imediat la 112. Polițiștii secției 4 din Capitală au ajuns în scurtă vreme la fața locului și au încercat să stea de vorbă cu persoanele implicate. 

În tot acest scandal a intervenit însă și soțul senatoarei, care l-a lovit pe unul dintre polițiști, după care l-a împins de un perete, spun surse Antena 3. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.