Șoferul drogat care a produs teribilul accident de la 2 Mai, arestat. Poliția răspunde acuzațiilor

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 21.08.2023 - 17:16
Accident 2 Mai Foto: Ziarul Amprenta

Șoferul drogat care a provocat un accidet mortal la 2 Mai a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia instanței nu este definitivă. Familia uneia dintre victime acuză poliția că nu a anunțat la timp tragedia. IPJ Contanța a venit cu precizări.

SHARE

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a reacţionat după ce tatăl fetei care a murit în accidentul de sâmbătă dimineaţă, de la 2 Mai, a declarat că nu a fost anunţat de poliţie despre ce s-a întâmplat cu copilul său şi a transmis că verişorul fetei a vorbit la telefon cu mama tinerei decedate, în prezenţa unui ofiţer de poliţie rutieră.

Șoferul drogat care a produs teribilul accident de la 2 Mai, arestat. Poliția răspunde acuzațiilor

IPJ Constanţa a precizat că nu au fost găsite nici datele de contact ale familiei tânărului care a murit în acelaşi accident de poliţiştii aflaţi la evenimentul rutier şi a fost solicitat sprijinul poliţiştilor de la IPJ Ilfov, care au anunţat-o, după finalizarea cercetării la faţa locului.

„În timpul cercetării la faţa locului, colegii noştri au relaţionat cu persoanele prezente, care puteau oferi informaţii despre eveniment. Unul dintre cei prezenţi în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verişorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori şi că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat.
 
Citește și: Accident teribil, în 2 Mai. Un șofer drogat a intrat într-un grup de pietoni și a ucis două persoane

Ulterior, la ora 06:15, în prezenţa unui ofiţer de poliţie rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o şi pe mama verişoarei lui (fetei care şi-a pierdut viaţa), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineaţă, în urma accidentului rutier”, a precizat IPJ Constanţa.

De asemenea, Poliţia Judeţeană a mai transmis că nici datele de contact ale familiei celeilalte victime din accident nu au fost găsite de poliţiştii prezenţi la locul accidentului.

„Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S., colegii noştri nu le-au obţinut la faţa locului. De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia. Astfel, după finalizarea cercetării la faţa locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunţat familia victimei. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi le asigurăm că desfăşurăm toate activităţile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale”, a explicat IPJ Constanţa.

Tatăl uneia dintre victime: ”Doar să sufere părinții lui cum suferim și noi”

Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei moarte în accidentul rutier,  a declarat jurnaliştilor că nu a fost anunţat de poliţişti despre acest accident rutier.

„Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună, fata dumneavoastră a păţit ceva. De aici, de la pompe funebre, ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu numere de telefon pe Internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la… Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a mai afirmat tatăl tinerei, conform News.ro.

Citește și: Beat și fără permis un vasluian s-a gândit să iasa la plimbare cu ATV-ul. A ajuns într-un cap de pod

”Nu-mi doresc nimic de la oamenii ăştia, de la părinţii lui, decât să sufere şi ei, cum suferim noi. Atât şi nimic mai mult, puşcărie să facă băiatul. Dacă l-aş avea pe copilaşul ăsta în faţă, teribilistul ăsta cu droguri credeţi-mă nu l-aş atinge nici măcar cu o palmă”, a spus bărbatul pentru observatornews.ro.

Doi tineri, un băiat de 21 de ani şi o fată de 20 de ani, au murit pe loc în urma accidentului provocat de un şofer de 19 ani, sâmbătă, la ieşirea din 2 Mai. Tânărul era atât de drogat încât nu a realizat că a lovit în plin un grup de tineri. Alte trei persoane au ajuns la spital. Ca prin minune, ceilalţi trei au scăpat nevătămaţi, dar şocaţi după ce şi-au văzut prietenii ucişi pe şosea. 

Şoferul în vârstă de 19 ani, care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, de Judecătoria Mangalia. Decizia nu este definitivă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te